Hejdå Finland! <3

Hej! Nu har vi äntligen kommit fram till åbo och har precis ätit middag. Det var ju lite blandade känslor när vi lämnade Vasa men det är skönt att få komma hem till värmen, inte för att det brukar vara kallt här men nu hade vi otur med vädret. Det tog tre och en halv timme med bil, rekord!! haha! Ska upp 7 i morgon för båten går 8.45. Så kommer nog också kanske lägga upp nå inlägg på båten om det går men annars hörs vi hemma! Jag nås via kik hela tiden. Kram. 
.

Odd Molly

Fick en Odd Molly kofta av mamiii!
ps, vi åker hem en dag tidigare, alltså i morgon åker vi ner till åbo och sen sover vi där en natt och tar sen morgon båten på torsdag. Sen är det bara att förbereda inför skolan... OH hell no!
.

Revell - center

Hej. Idag var det en lång stund hos farmor och sen till Revell center för lite titt på kläder. Det jag gillar mer med finlands butiker är att dom är så mycket frächare och så brukar dom ha märkes grejer lite gömda i butikerna. Jag menar jag hittade Odd Molly butiken här idag och jag har varit i Revell center hundra gånger! Vad jag har missat. Det finns en butik som jag gillar lite extra som kallas Aukia och där har dom GUESS och LONGCHAMP tillexempel. Jag var och kollade ut en väska jag hittat på NK som jag önskar mig i födelsedags present men hittade bara i andra färger, och jag vet inte riktigt om jag önskar mig en sån. Det finna massa andra fina kläder här också.
.

Hmm.

Hejsan. Idag är jag på dåligt humör för många anledningar, t.ex. jag har ont i min mun för jag fått svullett tandkött som gör ont när jag äter, som är jätte irreterande. Jag är alltid hungri men kan inte äta ordentigt för jag har ont i munnen. Jag är lite hänging från att ha varit sjuk. Det är piss dåligt väder här den här veckan, som tur åker vi hem på fredag. Asså vi har inte badat en enda gång i Finland! Helt sjukt! Jag tror det här är den sämsta semetern till Finland ever, den har aldrig varit så här. Det brukar alltid vara fint och varmt ute...
 
Idag iallafall har vi inga planer.. Tror vi kanske åker in till stan eller något annat.
.
VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN

Fiska!

Hej, idag vaknade jag och mådde tillräckligt bra för årka mig ut på en fisketur haha. Vi åkte såklart på morgonen. Jag fick innan lite jobbigt och andas i strupen, jag hade lite ont i magsäcken också, kände jag och jag trodde det berodde på att jag hade spytt som sjutton först men sen kom vi ju på att jag är faktiskt allergisk mot gråbo (nån slags gräs växt). Och det finns massor av sånna här utanför deras hus så jag fick ta en alergi tablett och jag tror det kanske hjälpte lite för det gick ju över.

Iallafall vi fick mycket napp! det gick ganska snabbt mellan varje fisk och vissa fick vi ju slänga i men dom flesta sparade vi ju. Blev bara abborrar.
.









sjuk..

Hej, sorry för dålig uppdatering igår men fick typ kräksjuka igår. Jag vaknade typ fyra igår och spydde i sängen och sen slutade jag må illa vid 10 tror jag men jag fick hög feber och fortfarande feber men jag tror den börjar gå över. Jag har fortfarande svårt att äta och så men jag hoppas att är frisk i morgon. Kram.

New york!

Hej!!! Asså ni kan inte fatt hur glad jag är! Vi har pratat om att åka till New york för några släktingar till mig skulle typ åka eller nått och då ville pappa kanske också åka. Och nu har typ nästan bestämt att vi sk åka nästa år! Mamma är såklart orolig över hur ekonomin kommer sluta och så men pappa vill åka och jag vill åka, jag sa faktis till pappa att vi måste nästan åka mest för min skull pga allt med att jag har varit sjuk och så och han ba "A det tycker jag med!". Det måste ju betyda nånting.. ;) Men i sånna fall åker vi i maj tror jag och stannar först i New york i några dagar och sedan åker till Florida för att åka till Disney World! Yey! 
.
 


 
 
 

FREDAG

Hej, nu är det exakt en vecka innan jag är hemma.. Jag vill inte åka hem än! 
Mina föräldrar är ju på den här kusin träffen så jag, wiliam och oliver är ensama hemma och har lite tråkigt. Vi har bara spelat och varit lite ute på gården.
Idag blev det ännu en dag på stan fast jag köpte inget, jag sökte ett par jeans från ginatricot men dom hade inte min storlek och så men imorgon ska jag iväg på en annan kusin träff på farfars sida klockan ett tydligen och jag förstår ingenting om vad som ska hända.. haha
.

TORSDAG

Idag var dagens planer inte så stora, vi tog dagen som den kom. Vi var vi stranden på morgonen, år lunch hos mi n farmors bror, åkte sen till farmor, efter åkte vi runt lite i Vaasa och sedan till min faster. Där kollade vi på en fotbolls match som min kusin skulle varit med på men hade problem med foten, dom vann! Min fasters hus ligger på andra sidan vägen och på andra sidan är fotbollsplanen så vi kunde sitta därifrån och titta! 
Men det har varit över 30`C här känns det som så jag måste ha fått färg.
Jag har börjat trappa ner ännu en gång med min kortison så jag hoppas att rundheten försvinner lite från body and face nu!
Imorgon blir det föräldra fritt hela kvällen för dom ska på MIN och williams kusin/syssling träff. Asså det är våra kusiner och sysslingar så vi borde få gå men vi är för unga, bajs, jag vill ju så jätte gärna gå men det blir en fyllefäst tydligen.. men vad gör det haha? Bara för min pappa är typ 20 år yngre än sina syskon så är ju alla mina  kusiner och sysslingar över 20 och 30 år och har typ egna barn... Så irreternade!
.
  

Stranden!

Idag blev det en kort stund på stranden för vi skulle iväg vid ett på luch till några. Men det var kallt som sjutton, det blev bara benen som kom under vattnet. Men det blir ju varmt snabbt nu när solen har kommit fram! 
.

Skor till bröllop!

 
 
 

Fall down - will.i.am Miley cyrus


Bröllop

Hej, jag har varit inne och kollat på klänningar till ett bröllop jag ska på i Oktober, dagen efter min födelsedag... ^^ Men iallafall det är ju på hösten och då kan man ju inte ha allt för tunt men det är bara att sätta på sig ett par nylån strumpor och en jacka eller någon fin kappa. Fast jag kommer nog ha en vit tjock kofta inne och en kappa eller nått när man är ute. Men det här några som jag har tittat på
...
 
 
 
                                    // dom ser ju såklart mycket bättre på modellerna//
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!




Sommar!

ÅÅ solen är framme och det är jätte varmt! Men det blåser ganska mycket. Men det gör inget! 
Min kusin har bakat trippel sats av choklad muffins som var jätte goda. Och så ska jag försöka börja läsa "Jurtjyrkogården" men det är så tråkigt men den verkar ju fett bra och så, haha. Jag vill ju se filmen heldre men alla som läst boken säger att den är bättre i boken. Jag tror vi kanske ska ner till Strömmsö och bada om det inte är för kallt bara. A men jag bara ligger och latar mig i värmen på svarta dynor som blir jätte varma, snacka om skink stek när man sätter sig ner hahaha! Men jag lägger nog upp något inlägg senare idag så får vi se sen ifall vi har badat eller inte, KRAM!
.
 

We Can`t Stop - vad tycker ni om Mileys nya låt?

 

Run with the wild horses

 
 
 
 

SOOOL!

Hej! Jag och william blev precis hämtade av Jankke från familjen sparv för vi hade inte så mycket att göra där så då åkte vi till min kusin istället. Och vet ni vad solen har kommit fram och det är inte ett enda moln på himmlen men det blåser fortfarande lite. Så skönt! Bada!!!
     

Vart tog Sommaren vägen!?

Hej, asså jag bara undrar vart sommaren är för det bara blåser och är molnigt och kallt nu i Finland. Det brukar vara jätte varmt när vi är här men nu är det bara skit! Jag har kollat vädret och det ska bli bättre men man vill ju bada och så när man är här så vi får se ifall vi äns kommer bada när vi är här. Hoppas vädret suger i svergie just nu så vi inte går miste om för mycket och är jätte fint sen när vi kommer hem. Men jag vill änndå inte hem än för jag älskar att vara här! 
.
 
 
 

FACE THE FEAR BUT NOT FEEL SCARED

Hej! Idag åkte jag moppe för första gången! Jag var jätte nervös först innan men william övertalade mig och det var faktiskt jätte lätt att köra. Jag började med att skjutsa william, det kanske är lite konstigt för allra första gången men det gick toppen. Det är min kusins sons moppe, han är lika gammal som oss. Det brukar inte vara några poliser här i deras område så vi kunde åka runt där, haha. Jag har ju alltid varit jätte rädd för att testa efter en sak som hände när jag var liten. Jag åkte en liten cross här i Finland för flera år sedan och då drog den iväg när jag gasade och jag visste inte hur jag skulle bromsa så jag hoppade av den och den låg där och snurrade på marken.. hahaha, det gjorde jag aldrig om.
Idag blåser det som f*n. Så mycket att strömmen gick så jag har inte kunnat blogga pågrund av det.
.

PINK

 
 

 
 
 
 

Haha sista bilden asså haha :D




-JOPO-

Det finns roliga cyklar här i Finland och jag har alltid velat ha en sån här. Dom kallas för "Jopo" och har mindre hjul men högt styre, dom är jätte bekväma också att sitta på och as balla tycker jag haha! Jag sa till pappa att nästa gång vi åker till finland lämnar vi kvar min cykel hemma och köper en VIT jopo till mig och tar den sen med hem! Toppen jag har värsta planen! :D
 
 

SÖNDAG

Helloj! Idag har det inte heller hänt så mycket förutom att jag har varit hos min kusin och spelat och hoppat studsmatta, skypat lite och kollat lite på internet och så... I morgon ska vi flytta ut från min faster och in till min kusin för mina andra kusiner kommer hit med sina familjer från helsingfors, åbo och norge haha. Ingen ville tydligen bo kvar här i Vaasa haha. Jag vill hälst inte flytta ut för jag trivs så bra här, det är lungt och så är min säng jätte skön. Det kommer nog bli svårare för mig att skypa på kvällarna/nätterna som jag brukar när jag har sälskaps sjukan haha, för jag kommer nog få sova i samma rum som mina föräldrar och dom vill sova vid elva halv tolv..  
Jag gjorde min favorit sallad idag med hemmagjord dressing som är sjukt god. Jag skulle ha gått på bio idag med några personer och kollat på "World war Z" men jag orkade inte riktigt och så gillar jag inte riktigt zombie filmer på bio.. Läskigt haha nee. 

Liams garv!


YO

'

LÖRDAG

Gokväll! Egentligen är det söndag, klockan är ju efter tolv men men.. 
Det blev en kväll hos min kusin med tacopaj! Den var så otroligt god! Haha! Det hände inte så mycket där, vi åt,hoppade studsmatta och spelade.. Vi hörs senare på den här dagen då haha, kram :*

Vera och liam bakar bullar... tydligen


BLACK AND WHITE

Hejsan! Idag blev det ännu en dag på stan med mamma och pappa. Och det blev lite till shopping. Jag sökte efter ett par svarta jeans och jag hittade ett bra par från bikbok. Köpte fem tröjor/toppar också, tre t-shirtar, två basic och en annan från bikbok, en stickad lite oversize tröja från h&m och en vit långärmad från bikbok som jag tyckte var lite cool med luvan. 
Ikväll blir det tacopaj! mmm haha och sen vet jag inte om jag lägger upp något inlägg, puss :)
//dagens outfitt, jeans från salt, topp från h&m//

Marockansk olja

Den här oljan rekommenderar jag stort. Min syster har den och jag testade den och den gör håret otroligt lent och mjukt och så luktar den jätte gott! Den är dyr om man gemför med vanlig olja för håret. Jag köpte en olja idag på Smarket här i Finland som man kan köpa också typ på h&m och så och den verkar sådär men jag panik behövde och vi var ju inte nära någon sån annan affär och den kostade ungefär 3€ och den här kostar typ mellan 120 till 550 kr. Den andra heter Gliss hair repair från schwarzkopf. Men den här marockanska oljan är bra mot sommarens alla slitage. Som tex när du har badar i salt vatten eller klor och så. Sofia ger 9 av 10 sofior haha!





KEEP CALM and ASK ME ON ASK



 
 
// ask.fm sofia granberg //
 
 
 

D.M. retro

              Hittade dom här snygga shortsen på dm retro.
 
 
 
 
 

FREDAG

Vad händer? Här sitter jag och gör ingenting, funderar på om jag ska gå ner och va lite social med min faster..
Har varit hos fammo och sen och handlat idag. Jag älskar att handla mat här i Finland för dom har mycket mer mat och godare oftas, dom kan ha massor av olika sorter av kakor, godisar, yoghurtar, drickor osv, såå mycket roligare. Om man gämför i sverige. I kväll blir det grillat och min kusin kommer över med sina barn som vi nästan alltid är hos och spelar och så. Vi bor ju hos min faster som är mommo eller mormor som man säger i sverige till min kusins barn. Alla pojkar.. synd för det finns typ inte en ända flicka här i min ålder eller det finns en som heter Amanda som jag brukade var med när vi var mindre som är ett år äldre en mig. Vi hade jätte kul en sommar när jag sov hos dom en natt på deras sommarstuga men sommarn där på blev det inge :( Och så har det fortsatt. 
 
Jag har fixat mina kläder i min resväska. Det behövdes! Efter några dagar såg det ut som "hej kom och hjälp mig" i min väska och så har jag levt i några dagar. 
 
 
// kände mig lite som en prinsessa idag.. haha NOT!! //
//förlåt för dålig bild, men ni ser att det inte var den mest väl sorterades väskan//

Moi!

Hej på finska. Efter powerpark åkte vi till Vironen, min pappas kusins son familj haha. Eller min pappas kusins son är lika gammal som min pappa.. (inte så viktigt att veta men vill att ni ska fatta grejen)
 
Där fick vi hemma gjorda hamburgare. Jag var väl inte så jätte sugen på det med tanke på att jag åt två cheeseburgare efter powerpark och 40 minuter senare äter vi hos dom. Tugga och svälj men det var gott. Kände mig lite nyttigare när jag skippa pomesfritsen ;). Deras barnbarn var där som är 1,5 år som jag och william sprang efter eftersom ingen annan gjorde typ det, han hade ju ett mål och det var bilvägen. Vanligt vis är det alltid jag som springer och vaktar allas bäbisar men nu fick wille göra det. Jag hade en taktik haha. Deras äldsta som är ungens mamma var ju inte där men skulle komma så det var lite skönt när hon kom förbi och hämta honom senare. Vi hittade ju en gammal smällare/raket från nyår som jag, william och jonas som är 21 år åkte iväg och smällde. Fett busiga hahaha skoja! Det var fan på egen risk asså. Vi åkte lite ut på landet där det fanns vissa hus runt om kring men guuud vad den smällde vi ba hoppa in i bilen och körde iväg innan någon såg haha men tänk om någon ringer polisen.. uppsi! Sen fick vi skjuts hem av honom vid ett tiden och jag var såå trött.
 
 

POWERPARK

Hej igår var vi på Powerpark här i Finland. Det var ganska fint väder fram till 3, halv fyra sen började det regna men det stoppade oss inte haha. Det var bra att vi åkte igår och inte i onsdags när det var jätte fint väder för då var det bilkö för att få komma till parkeringen och en timmes vänta till biljettluckorna. Och det var nästan inge folk igår för dom flesta av finlands befolkning var typ där i onsdags. Så vi hade tur, vi kunde springa runt som galningar och behövde inte vänta längre än en minut vid varje atraktion. Bra va!? Jag åkte typ allt förutom tre saker och alla barn saker. Frittfall, boster ( nån sak som snurrar upp i luften ), och nån annasak som jag inte kommer ihåg namnet på men jag åkte alla bergochdalbanor! Efter var jag tjurig för jag var trött och hungri, jag ville ha gooodis! 
 
//COBRA! Den åker upp och ner, man ser inte riktigt hela på bilden.//
 
//den här åkte jag inte!!//
 
// flum ride //
 
 
 
 
 

Gjorde det på egen risk asså..


Minigolf

Hej! idag blev det minigolf, jag spelade inte. Men jag hatar golf och så blir jag så förbannad när det går fel haha! Vi spelade ute på Vasklot med mina två kusiner med deras två barn. Pappa vann! haha. I morgon blir det Powerpark med släcktingar. Jag vill intee så tråkigt! ! Det är ett tivoli som är ganska litet men jag har ju inget val. Jag lägger upp något inlägg i morgon! KRAM!

Hejsan!

Hej! I dag är det dåligt väder, blåser och regnar ibland. .. hoppas det är sämre väder i sverige så jag inte missar något! Jag och mamma åkte in till stan i stället och köpte ett par shorts, hårklämmor och en mascara. Vi gick också såklart förbi Arnolds och köpte munkar! Det gör vi varje gång vi är i vaasa eller i finland för det finns bara här. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Tror vi ska åka till min kusin men vi har inte planerat något. Hörs sen!












Finland!

Hej, idag vaknade jag typ vid tio, gick upp, åt frukost och åkte sen till min kusin med william. Nu är jag lite trött och ligger i sängen och tittar på film. I morgon blir det nog stan och sånt. Vi hörs sen, kraaam! ps jag tar kommer ta bort min ask om jag fortsätter få dumma och konstiga frågor och kommentarer. Jag vill inte att nått som precis börjat, avslutas dåligt. Så då behöver det inte börja alls. 

Ja men godmorgon då!

Jag sov ju sådär... Mina kill kompisar väkte mig fyra finsk tid genom att spama kik! Seriöst jag ska åka 5 timmars bilfärd idag. Inte ok! Jag skulle ju ändå kunna sova i bilen men det går inte. Och plus så väkte deras grannbarn mig. 
 
Vet inte riktigt när vi åker men vi skulle förbi någon park typ där man kunde hyra någon cyckel som fyra kunde sitta på. Skit tråkigt jag vet! Jag vill bara till Vaasa och träffa min kompis Linus och spela. Hahaha. Jag kommer ja ha lite kul i bilen för jag kommer ju sitta och kolla på serier på datorn, hoppas bara batteriet håller! Ett avsnitt är ju 20 min långt typ så tre avsnitt är en timme, och jag tycker ett avsnitt går väldigt snabbt att titta på. Jag har gjort en liten plan och det är att jag kommer ta med laddaren in på matställenerna när vi stannar för att ladda samtidigt vi äter, hoppas det går. Nu blir det frukost. SYNS SEN!
 
 

Jag och Vera! Hon ville aldrig sluta ta kort...

 
 
 
 

Framme!

Hej nu har jag internet så jag kan lägga upp ett inlägg!  Eller jag hade på båten men det gick ändå inte.. 
Vi gick upp klockan 6.30 typ och klädde på oss och packade bilen och sen åkte mot Viking Grace. Vi åt frukost och gick sen och la oss för vi var så trötta! Vi hade ju hytt! Sen vaknade jag typ vid halv elva och fixade mig. Vi har suttit på däck i solen och kollade INTE över bord! hahaha. Sen åt vi buffe och jag tyckte den här buffen var mycket godare än den buffen man får på dom här andra båtarna, som amorella, isabella och cinderella. Vi kommer tyvär inte åka Grace hem så får väl lida lite haha. Jag tyckte faktiskt om den här båten, jag hade feeeel. 
Båten kom iallafall i land strax före åtta eller nio finsk tid och vi åkte direkt till min kusin med familj och ska bo där en natt för dom bor ju här i Åbo där båten går i land, så vi åker nog upp med dom till Vaasa som tar max 5 timmars bilfärd, TOPPEN! -.- 

Godmorgon 06.30

A, hejdårå huset och snart Sverige! Bilen är packad och klar och vi är typ klara så nu åker vi. Får se om jag kan lägga upp något inlägg senare ifall jag får internet.


Juste!!

Hej igen tänkte bara skriva att varje gång jag lägger upp bilder på min blogg så lägger jag upp dom via mobilen utan att skriva inlägg samtidigt utan att jag går in på datorn och gör klart inlägget så om ni ser att det kommer upp bilder med rubrik tex där det står datum så kommer det ändras inom kort. Och så får ni uräkta om vissa bilder blir suddiga men jag är skakis av typ ingen anledning haha..

Really?

 

Godnatt! :)

Hej nu har vi kommit hem från min syster och vi åt en jätte gooood tårta! Men jag var tvungen att börja packa med en gång och jag tror jag fick med halva gadderoben. Jag har alltid med mycket kläder till Finland för vi stannar alltid där så länge. Man behöver ju typ olika kläder för varje dag som typ, pyjamas, kläder för dagen, nått finare till kvällen och något varmt ifall det blir kallare. Bikinisar och typ 9 par skor har jag med mig. Amen ni vet, spring skor, hunter, ballerina, klack osv. Jag tar alltid med kläder som jag är osäker på för det tar tid för mig att välja kläder och då vill man ju ha alternativ istället för och bara " ååå helvete, skulle ha tagit med det..." osv.
Man kan ju alltid shoppa i Finland. Dom har ju exakt samma klädaffärer och så är priserna lite billigare. :D 
Jag tycker det är jätte smart att använda kassar från tex NK och VS när man ska resa och inte har tillräckligt med väskor eller utrymme. Jag fick NK kassen av min syster. Hon hade fått en Mickael Kors väska av sin pojkvän! Den var super fin! I Victorias secret kassen har jag lite grejer som sladdar och hörlurar till båtresan men jag har såklart min svarta väska också till annat som ska med på båten. Hur ska man klara sig på en båt i tolv timmar liksom? Måste ha datorn och allt med mig. Kommer dock inte kunna blogga om dom inte har gratis WIFI någonstans i båten som jag tycker dom borde.. 
Aja nu måste jag sova, ska upp typ klockan 5 eller nått eftersom båten går innan åtta! aaaaa
Godnatt! :*
 

Happy Birthday!

Hej idag fyller min syster 23 och firade med kladdkaka direkt efter frukost! haha! Just nu sitter jag och william i deras bil och är påväg hem till dom för tårta och titt på deras nya kök. Jag måste ju börja packa sen för i morgon blir det FINLAND! Jag har längtat jätte mycket! Vi åker ju morgon båt så jag hinner inte packa i morgon.

Jag har på mig mina blommiga, lite pösiga shorts just nu från Nelly.com med mina nya vita converse och en svart stickad tröja.










så jäkla skicklig asså...

Asså seriöst, skulle raka benen ( skäms inte över att lägga upp detta ) och skär tre jack längst ner på vadens sida. hann inte sätta på plåster för det börja blöda ganska mycket så tog litte pads och bandage haha så jävla grym asså. Tur att jag inte är rädd för blod. ;)







Frukost till middag CHECK!

Idag blev det inte någon riktig middag haha..




MINT GRÖN

Hej idag blev det massor av stannande med bilen. Det var så tråkigt! Pappa skulle beställa några möbler till sin skola och vi har hämtat ut ett nytt vardagsrums bord. Åkt fram och tillbaka i haninge och köpt lite presenter till dom i Finland. Jag fick iallafall ett par converse så det var värt att åka iväg idag. 
Idag hade jag på mig ett par jätte snygga shorts från Nelly. com. Matchade med en vit tub-topp och en längre kofta och ett tjockare flätat skärp! 
 

Hej!

Nu har jag äntligen fått min tandställning! Det känns konstigt men jag vänjer mig. Det gjorde inte alls ont att fixa den, det kändes knappt. Och det bästa är ju att veta att jag kommer få raka tänder om ungefär ett år. Och tandställningen syns typ inte och så får jag ta ut den när jag ska äta och borsta tänderna. 
 
Just sitter jag och min syster och tittar på tv eller hon spelar sims haha! Hon var ju nära att köpa ett nytt sims spel när vi var i centrum men men.. Vi ska se "the cave"! Vet inte riktigt vad det är men en skräckis tydligen.
I morgon blir det förhoppningsvis stan om det är bra väder. kraaam! 
 
 

Nelly.com

Har hittat lite nytt från nelly. com som jag tycker om. Jag har ju börjat bli väldigt svag för skor och framförallt klack. Jag älskar den första mest för den kan man ha den till vardags eller det beror ju på om man gå i klackskor som jag inte har några speciella problem med, gick sen jag var fem typ haha. Den andra skon kan man faktiskt också ha till vardags och ändå ha stil, skulle passa bra till ett par "boyfriend" jeans ;). Som den övre. Den sita kanske inte skulle passa till vardags haha lite överdrivet tror jag. Men jag tycker den är jätte fin att ha på bal eller nått men såklart i andra färger. Jag har velat köpa den första skon sen den kom ut på Nelly. Jag får ju mest sko insperation av Kenza! Jag älskar hennes blogg men det mesta är ju mina tankar. hihi! Hittade också när jag var ock kikade lite på REAn på Nelly ett armband. Jag har ju typ ett exakt likadant fast ett halsband och vad skulle inte matcha bättre än ett likadant armband haha. 
 
 

TISDAG

Idag är det tisdag och jag har haft tråkigt hela dagen. Jag har bara legat i solen och solat bak, och samtidigt tittat på film. Såklart brännde jag mig haha... använde inte solkräm. Jag hade tänkt åka in till stan men eftersom min syster är här så känner jag att jag måste vara här. I morgon kan jag inte åka in till centrum för att jag ska få min tandställning och så ska det regna och då känner jag inte för det. Kanske ska hänga i centrum istället då. 
Men på torsdag vill jag åka in till stan! 

Godnatt då!

Nu gör jag ännu ett inlägg haha. Men jag kommer alltid på nått att skriva om. 
Iallafall idag kom min syster hem från Cypern och ska stanna i några dagar. Hon fyller ju år på fredag! Förhoppningsvis följer hon med mig till tandläkaren på onsdag när jag ska få min tandställning. Vi har också fått ett nytt internet och det är awesome eftersom vårat gammla kunde helt plötsligt stängas av och så kunde det ta några minuter innan det gick på igen men nu är det på hela tiden och är väldigt snabbt. Vi har också fixat nu så vi har jätte många kanaler så nu kan vi se på allt möjligt haha!
 
Jag tänkte nu lägga upp lite bilder på mitt hår efter jag har klippt mig, jag känner att ni inte har fått någon riktig bild men nu kommer lite bättre... 
 
 
 
 
 
 

Flashback GREKLAND!

 

Hejsan!

Hej jag har tänkt på om jag ska börja lägga upp outfit bilder nästan varje dag och "how to match" bilder på mitt sätt. Det ska bli kul haha. Jag kan börja med den här stilen. HOW TO MATCH! Med en tajt kjol utan att se för festlig ut. Så jag har satt på mig en tunn lång tröja ( jag vet inte vad man ska kalla det ) från cubus, med min svarta skolväska. Man kan också ha vita låga converse som jag inte har fått en och ett par pilot solglasögon.
 
 
                                                       // kjolen är från h&m //
 

Hej sverige!

Godmorgon! Har precis kommit hem från Läkaren. Inga speciella nyheter direkt och det blev ett blodprov i fingret som jag bad om eftersom inte diggar långa nålar. Nästa besök blir i september för njur kontroll, buuuuu. 
Har varit i affären och köpt lite gott till mig haha! I morgon blir det nog in till stan och hänga lite på mammis jobb och kanske kolla lite i affärer, får se. Måste ju skaffa det sista till Finland! Åker ju på Lördag och jag längtar så hääääär mycket! Ingenting slår Finland. Det blir dagbåt som kommer ta en hel dag men man kan väl alltid sola på däck eller nått, åker ju nya VIKING GRACE, jag gillar inte den båten riktigt, för trångt och så tappade jag bort mig ganska lätt första gången haha.

stranden!

Hej! Idag blev det stranden med min och emelies familj. Det var ganska kallt i vattnet bara haha. Jag lägger inte upp några bilder från mig där, inte för att jag kanske ser tjock ut som jag tycker att jag inte gör så jätte mycket utav kortisonen. Utan för att jag inte hade tid och det var jätte mycket folk. 
I morgon ska jag till läkaren på SÖS angående mina njurar. Det hoppas jag slutar bra! Det skulle verkligen vara ett mirakel om dom sa att jag slipper kortisonen nu och att jag har blivit helt frisk hihi! Men det tror jag dock inte. A men måste iallafall upp tidigt så måste gå och lägga mig puss och kram! ;*

Godmorgon!

Hejsan Igår blev mitt hår jätte fint tycker jag! Det är mycket skönare nu med kortare hår för man vet ju typ inte vad man ska göra av det när det blir för tjockt/lockigt/stort... och så tycker ju jag att det ser lite mer vuxnare ut haha. Till lunch sushi!
 
Grönalund var verkligen kul igår. Vi kom typ vid halv fem och det var en bra ide eftersom det var ingen kö utanför  när vi skulle köpa åkband och så. Och så stannade vi till det stängde, runt 23 tiden. Åkte ungefär allt som var roligt förutom frittfall, kattapullten och eclips. Man var helt slut efter och jag somnade nästan på en gång jag la mig i sängen, sorry anton för att jag inte hann spela haha. Dagen började med dåligt väder, mulet med mörka moln men det regnade inte. Sen blev det varmt och soligt.

Godnatt

Hej, ska snart gå och lägga mig och titta lite på "vänner". Men tänkte bara berätta lite att idag har jag varit på sickla och kollade på lite grejer men det blev inge shopping. I morgon ska jag klippa mig som sagt och jag är extra taggad för det, klart det ska bli skönt att klippa sig eftersom senaste gången var väl i april? Kommer inte ihåg men jag behöver verkligen nu. 
 
I morgon är dagen ungefär bokad såhär, klippning vid 12 sen in till stan någon timme efter för någon fika med bästa Sarah och sen blir det Grönalund med middag där och sen hem ungefär vid nio. 
GODNATT! 
 
 
 
Alla bilder har jag naturligt hår.
 
 
 

Det här är så min pappa varje kväll haha!




Hej!

Hej! Idag har jag ingen koll på vad som ska göras eller vad som händer men förhoppningsvis åka någonstans och  köpa det sista till Finland. Även om det är typ två veckor kvar ungefär.. Men jag blir lite stressad. Skulle faktiskt vilja åka och kolla på på ett par vita låga converse för dom är ju ändå jätte fina till det mesta. Jag vill också köpa ett par till blå jeans från salt eller från någon annan affär, en EGEN mössa från carlings för dom är ju ändå jätte sköna och tänk på kvällen i Finland med alla mygg så slipper man några myggbett på huvudet. Vill också köpa ett till par blåa shorts och en enkel t-shirt. Och i morgon ska jag klippa mig klockan tolv. Det kommer bli typ 10 cm kortare för jag är så trött på långt hår nu. Det börjar ju bli mordent med kortare hår, iallafall till brösten men så kort tänker jag inte ha. 
 
I morgon blir det Grönalund med Sarah! Mina föräldrar ska dit med två kompisar och ha femkamp och då kunde vi lika följa med så dom betalar för inträdet och så haha. William ska också dit med en kompis så dom kommer ju också vara där. Men jag vill inte vara med någon av mina familjemedlemmar haha. Och så blir det ju klippning! 
Ha en bra dag! 
 
 

Orginalet.




Hej igen!

Allt gick bra hos läkaren! Nu slipper jag ögondropparna men måste ändå äta kortison så den inre inflammationen läker. Snart blir det lunch och på menyn står det våfflor! Haha see ya!

Gooodmorgon!

Hejsan! Idag var jag tvungen att gå upp lite tidigare för jag ska till ögonläkaren runt tio/elva.. vet inte exakta tiden. Jag ska ju hela vägen till Huddinge och det tar väl en halvtimme ungefär att åka dit. Jag hoppas på bra nyheter idag om ögonen, så jag får slippa ta dom där ögondropparna! Jag har ju börjat att äta kortison nu och det har jag gjort snart i en vecka. Och jag har nog märkt att jag har börjat bli lite rundare i ansiktet, magen och benen. Det kommer sakta och jag hoppas att det inte blir mycket värre. 
Jag ska ju få min tandställning på onsdag nästa vecka. Det är ingen vanlig tandställning, den här sitter i gommen med en tråd som går framför mina övre framtänder, alltså dom sex första tror jag. Hoppas bara inte dom kommer spänna allt för hårt i början och dom räknade med att jag skulle få ha den högst ett år eller lite till, det beror på hur mina tänder vill sammarbeta. Jag kommer ju kunna ta bort den och så men nu bara när jag äter och borstar tänderna. 
 
Jag längtar asss mycket till Finland! Vi ska åka tror jag 13 juli med dagbåt... Det kommer bli väldigt långtråkigt. Fast inte lika mycket med min nya dator :). Haha! Fast några av mina släcktingar kommer kanske åka med den båten på kvällen från finland och sen möts vi på samma båt på morgonen där på. Så det blir som en liten kryssning för dom hihi. Jag lägger upp nått inlägg på dagen senare om jag kommer ihåg haha! Ses! 
 
 

Hade lite kul med "photo booth"!

 
 

MacBook Air

Hej! Jag har äntligen fått en ny dator! Det togs upp för någon dag sen och pappa vill alltid få saker överstökat så idag blev det av. Pappa är lite rolig på det sättet för om han säger tillexempel att vi bara ska kolla på vad vi ska kanske fundera på men det slutar alltid med att jag får den hem samma dag. Hänt med varenda mobiltelefon jag fått plus min kanin. Hahaha!
Är iallafall väldigt nöjd! Pratade lite med anton om vad som var bra när jag var och kollade på datorer ( egentligen skulle inte kolla på en dator men men ) och jag litar ju såklart mer på personalen än my friend haha sorry. Fast han har ju koll ändå.