FREDAG

 
Hej! Äntligen fredag och jag sitter här med emelie och sarah och ska titta på the grudge 2, FETT LÄSKIGT! Är redan jätte rädd! 
 
Idag orkade inte jag och några andra gå från skolan när vi slutade så vi stannade kvar en extra timme och bara hade det lite chill sen kom pappa och hämta mig så åkte vi till centrum och tittade hur vi skulle göra med min mobil och nej vi har inte lämnade in den.. I morgon är det lördag och då kanske jag, sarah och emelie drar till söder och tittar på bio, the marked once paranormail activity 5. Hoppas den är bra och sådär lagom läskig! 

Min mobil är trasig

 
Jaa somsagt har min mobil fått den första riktiga sprickan (jej). Tappade den i skolan vilket jag har gjort väldigt ofta men inte fått en riktig spricka. Jag satt tejp över bara för att det inte skulle komma ut små glaspitar för när jag drog tummen över skärmen för att känna på det så fick jag en glasbit i tummen. Men drog snabbt till skåpet och hämta en pincett och fick ut den. Har tjatat om att få en Iphone 5s så får se hur det blir med det.. Puss

Dålig bloggning här

 
 
Hejj!
Ojojoj nu har jag varit väldigt dålig på att blogga! Men har bara inte tid nu med skolan och allt. 
Har suttit hela kvällen med att måla naglarna och göra nästan klart en läxa men nu blev det lite sent. Jag har fyra grejer att stressa med i skolan så allt måste bli klart så snabbt som möjligt!  
 
Har ni sett vilket väder vi har här i Sverige eller? Det blåser som om det försöker blåsa bort all snö.. Få det att sluta!! 

NYC Shopping

 
Hej igen! 
Jag behöver lite tips på vad man ska passa på att köpa när man åker till USA och vilka affärer man ska till. Jag vet en del men vill ju veta så mycket som möjligt! Vi ska också till Macy´s och soho m.m. Puss! 

LÖRDAG

 
Hej!
Vad händer idag då? Jag har inga planer iallafall. Klockan är nu halv fem och jag sitter fortfarande i pyjamas haha, orkar verkligen inte göra någonting. Har suttit och pluggat lite och hade tänkt att träna alddels strax. Har verkligen fått inspiration för det just nu och har ett mål på hur jag ska se ut innan vi drar till USA haha.. Det kommer nog bli svårt. Bara höra av sig ifall någon vill hitta på något! Puss!
 

USA

 
Nuu är det bestämt! Vi drar till Usa den 16 juni! Längtar så himla mycket. Först ska vi till Orlando och åka till Disney world och Universal studios. Sen drar vi till Clearwater beach och sen till New York för shopping! Det låter mindre än vad det är men det här kommer bli super :*

ONSDAG

Bilder tagna från igår för så pigg är jag inte haha
Hellu!
Idag mår inte jag så bra.. Har varit illamående igår kväll och nu på morgonen (är fortfarande). Börja tro att det är magsjuka som spökar men jag brukar inte få det, det är väldigt ovanligt i min familj. Jag fick det för första gången i somras men då varade det bara i några timmar sen mådde jag skit efter.. Såå jag stannar hemma för säkerhets skull. Jag har också huvudvärk som gör saken bara värre. Nu ska jag äta för att jag är hungrig. Puss

MÅNDAG

 
Hej!
Ååh längtar redan efter helgen! Så fort man kommer in i skolan påminner lärarna om att vi ska nationella vilket ger mig bara mer ångest! Inge plugg idag så ingen stress idag. Gjorde en smoothie när jag kom hem idag som var mums! Puss 

SÖNDAG

 
 
Heeeej!
Nu får ni äntligen ett inlägg! Det var ett tag sen haha. Men jag har inte gjort så mycket den här helgen. I fredags satt jag och emelie och tittade på två filmer sen i Lördags var jag trött hela dagen så orkade inte göra något förutom att jag gav mig själv en manikyr och pedikyr och är väldigt nöjd hihi. Idag jag haft lika tråkigt och laddat upp för skola i morgon. Om ni undrar varför jag skulle låcka (stavning?) mitt hår på kvällen så är det för att det inte ska vara spik rakt och så vill jag ha vågit men inte flätat vågigt i morgon. Nu ska jag sova och btw USA resan, it´s on baby! Haha puss och godnatt!

TORSDAG

 
 
Hej! Snart helg, nästan där! 
Har haft en dålig bloggnings period som ni märker men har inte haft tid om man säger så och igår orkade jag bara inte blogga. Har haft ett prov idag som gick sådär och just nu sitter jag och jobbar på en inlämning uppgift som ska in imorgon.
 
Var hos tandläkaren i dag och tittade till tandställningen och dom tycker att jag inte ska ha den något mer ( yey ) eller bara fram till jag ska dit nästa gång då dom ska fixa med mina tänder och göra något avtryck men hoppas det blir ett bra slutresultat nu!! Puss!

MÅNDAG

 
Hej!
Nu är det måndag igen. Tränade faktiskt idag men innan gjorde jag en god smoothie med blåbär, hallon, banan, fil och lite socker. 
Vet ni vad jag tror verkligen vi ska åka till USA! Mamma ville inte att jag skulle lova något men hon är nästan 99% säker på att vi faktiskt ska åka! Hoppas!!! Annars är livet lite sådär men ändå väldigt bra!

LÖRDAG

 
Hej! Nu är det lördag igen och jag vaknade typ halv elva!..och är fortfarande trött. Vad ska ni göra idag då för jag har inga planer hittills! Hoppas på att något kul dyker upp! 
Vet ni vad, jag tror verkligen att det blir en resa till New york i år för att mamma har pratat om att hon ville åka till Florida och gå på Harry Potter land och hyra bil och åka runt och titta lite överallt och sen ta några dagar i New york! Vi pratade också om att kanske åka till Barcelona men eftersom USA resan kommer bli dyr så blir det nog inte en resa till Barcelona.. Fast såklart åker jag helldre till USA! 

Fredagskväll

 
Hej! Okej nu är det allvar! Jag måste börja blogga mer för jag har skippat några dagar och det får jag bara ångest av.. 
Igår var det Fredag om ni inte visste det, skoja. Och jag, Emelie och Sarah satt hemma hos mig och tittade på film hela kvällen fast det blev ett avbrott vid typ elva för att vi kunde inte komma på en film.. haha men det löste sig och sen drog dom vid halv två tror jag. Vi träffades efter skolan också och då slutade det med att jag och emelie kolla på jackass efter sarah dragit.^^Hahaha men seriöst, det slutar alltid med att jag och emelie tittar på något konstigt men vi garvade så himla mycket! 

ONSDAG

//bild snodd från elins blogg hihi//
Well hello there!
Ska snart sova men ska bara skriva det här inlägget snabbt! Idag var somsagt första skoladagen på den här sista terminen. Snacka om att jag inte kunde sova något den natten.. Jag låg uppe till halv tre tror jag och var jätte pigg. Jag skulle upp halv sju men vaknade endå pigg, tror jag fick mig en liten powernap där emelan haha. Det var kul att träffa sina vänner och så men nu börjar all skit och stress ååh! Aja man har ju inget val liksom så nu jävlar ska vi satsa!!! Puss! 

TISDAG

 
GOOOODMORGON!
Hej nu har William och Albin åkt till sin bandy träning och jag sitter och skypar med Anton. Idag vaknade jag halv ett fast jag la alarm halv elva för jag ville inte sova så länge den här gången men jag ba fuck it, så jag somna och vakna halv ett haha. Idag ska jag inte göra ett piss förutom att träna men i morgon börjar skolan och jag är inte ett dugg taggad! Vill inte ha nationella osv :( . Fast nu har jag fan lovat mig själv att satsa hårt den här sista terminen och få dom betyg jag velat ha! Puss! 

Netflix

 
Har ni Netflix? Vi skaffade för bara någon dag sen och jag har tittat oavbrutet sen dess! Älskar det verkligen så jag kan sluta titta på swefilmer som suger! Netflix är bäst, älskar det verkligen!

MÅNDAG

 
Hej! 
Ojsan nu har det blivit lite dålig bloggning men har tyvärr inte mycket att skriva om haha. 
Idag kom Albin hem till oss vid ett ungefär och jag har en lite story att berätta för er!
Nu var det ju såhär att Albin skulle komma halv ett, fast det visste inte jag. Så jag låg och sov då fast vaknade typ prick halv ett och märker att Albin har skrivit till mig på kik. "Jag är framme om en kvart". Jag flyger upp u sängen och klär på mig och borstar tänderna och försöker få tag på william. Han var ju inte hemma för han hade suttit och lanat med två andra kvällen innan. A jag springer ner till våran andra kompis för att få tag på wille men han sov såklart. Väcker honom och springer tillbaks och fixar klart mig och sen kom han. Haha ja det blev lite stressigt men hoppas att han lärt sig att familjen Granberg sover till solen går ner igen! 

OLD PICTURES

(dåligt ljust)
 
 

Jeans över tusenlappen

Hitta här!
 
Hitta här!
 

NO words.

 
Idag känner jag mig dissad, glömd, ledsen, irreterad, fattar ingenting m.m. Idag är jag så himla sur och ledsen inombords. Jag tänker sluta med att försöka för jag märker att det går inte.. Känns som om jag har falska vänner, har blivit utstöd från något jag förut tillhörde.. Im done with it all. 

Hard workout!

 
Hej! Ni förstår inte hur jobbigt jag har det just nu. Jag börjar få träningsvärk! Idag tränade jag arselt av mig, asså just rumpan haha, det är där som det känns mest. Men det är bara att bita ihop och fortsätta träna och kämpa för jag ska satsa våren 2014 haha. Alla där ute fortsätt kämpa för ni kommer komma dit! ;*
 
 

Gott Nytt År! 2014!

 
Hej! Nu tänkte jag berätta lite om min nyårsafton.
Vi gjorde oss fina och sen kom våra gäster. Vi åt hummer till förätt och oxfile i smördeg till varmrätt och sen kladdkaka med hemmagjord glass till efterätt. Allt var super gott! Jag, William, Keanu och Rohan var ute och smällde massa smällare och raketer. Klockan började närma sig tolvslaget och alla var beredda att skjuta upp raketerna. Några minuter innan kom Anton och Fredrik. Klockan blev tolv och vi firade nytt år. Jag fick en kram av keanu och så gav jag min mamma en puss på kinden haha. Jag, Anton och Fredrik drog oss upp på berget och kollade in fyvärkerierna från långt håll, så fint! Sen tog nästan allt slut och Jag, William, Fredrik och Anton bestämde oss att gå runt lite och kolla. Då mötte vi Elin och Kim, vi stod och prata med dom ett tag, sen gick vi. Några timmar efter tolvslaget drog Anton och Fredde och då gick jag och William hem. Så jag gick och la mig halv fyra kanske. Men jag hade en jätte bra kväll! 

TORSDAG

 
 
Godmorgon!
Idag vaknade jag vid 11 ungefär och gick upp och åt en god frukost! Idag har jag planerat hela min dag, eller ungefär då.. Nu ska jag göra några blogg inlägg, om nyårsafton bla för igår orkade jag inte. Igår vaknade jag halv två haha, inte likt mig men ju och la mig halv 4 på efter tolvslaget. Efter jag har skrivit inläggen ska jag fixa mig och sen ska jag träna. Det blir hemma för jag orkar inte åka till gymmet, ser ni jag är väldigt lat! Efter träningen ska jag städa mitt rum. NOGRANT den här gången! Puss :)