Samsung galaxy sIII !!

Jag har fått en Samsung galaxy sIII! Yes den är så bra! Fick en tidig julklapp av pappa. Den är så sjukt mycket bättre än iPhone, jag lovar! :)

Vi har köpt julgran! Har ni?

Nu var det dags att köpa julgran! Det blev en liten och inte en kungsgran den här gången annars brukar det bli en stor kungsgran! Jag fick pynta den själv för alla hade sitt! Pappa brukar inte pynta, det räcker med att han hämtar den och hugger till den sen fixar vi resten!. Jag brukar villa göra på mitt sätt :) Idag tex tog jag tag i vardagsrummet för det var lixom inget juligt med de så jag bytte filltarna till röda, kastade ut alla färgglada kuddar och satt dit en svart som kommer från mitt rum. och satt in gamla lycktor som är lite tomte aktiga, fixade en röd duk och lite ljus och en jul växt på soffbordet! Alla blev så överaskade!
 
BTW toppen kom inte me på kortet med stjärnan och så var jag inte helt klar med granen men det är fortfarande ganska lik!

Haha "YES!"

OOO yes! Äntligen har mina kläder kommit från  Nelly.com! Det ska bli några av mina julklappar men eftersom jag vet vad jag har beställt så får(måste) jag testa om det passar! Jag har köpt ett jätte fint Halsband som jag velat ha i typ hundra år, en svart frans bikini med knyte där bak (har aldrig tänkt tanken att köpa köpa bikini där ifrån men blev så sugen för ifall vi ska resa på sport lovet, hade aldrig tänkt att den skulle sitta bra för jag har hört att folk måste lämna tillbaks för felsittande.), en NYÅRS klänning som går ner i ryggen men vill inte visa fören på Nyår! ;D och en free bra till klänningen för man kan ju inte ha vanlig behå om det går ner i ruggen.. :)
 
 
 
 
 
 

Mery kay

Äntligen kom Mary Kay paketet som vi beställde i november! För er som inte vet vad det är så är det hud och skönhets produkter, som finns i form av krämer för alla delar av ansiktet, nutigt smink och nån enstaka perfym! Det säljs i många länder och man kan bli en konsult. Det innebär att man kan sälja Mary Kay produkter genom att ha små middagar när man är klädd i svart kavaj och lite rosa. Min morbrors fru Annicka är en konsult så när vi var i värmland hos min mormor och morfar så hällsade vi på Annicka och fick ge oss själva en makeover! Det var väldigt kul! Min mamma var också en konsult för länge sedan men slutade.
 
Produkterna är väldigt dyra, jag tror vi betalade lite över 3000 för några produkter :/ Men eftersom jag inte är över 18år så får ju jag inte köpa så det måste ju gå genom mamma. Men mamma köpte en sak åt mig, en "lash primer"(en liknande maskara med genomskinlig vätska som jag tror ska ge näring, kommer inte riktigt ihåg). Jag behöver ju inte direkt hudvård enligt mamma och Annicka.. Men den här ska man ha innan maskaran så får man längre ögonfransar! :D
 

Julbak!!

Hej första julbaket jag bakade för typ två veckor sen, hehe. Mamma och Pappa var inte hemma så jag tänkte baka lite. Min syster satt bredvid och pluggade och lyssnade på julmusik!
 
Tänk att det är forfarande är snö ute, jag trodde det aldrig skulle komma nått. Hoppas den kan hålla ut till julen och nyår! ha en bra kväll! :)
 
 

En liten skitunge, haha

 
Hade min kusin dotter på besök över en helg.
När hon var mindre så var hon den här lilla söta ängeln men nu är
hon sex och är väldigt envis, haha! Hon var lite svår att fånga på bild
men sen blev det kul att bli fotograferad!
 
 
 

Hej..

Ja vet att jag inte har gjort nått upplegg på länge men har haft fullt upp men kommer kanske lägga upp på jul och nyår! Puss..


Skor

Hej, igår var jag i Globen centrum och hittade ett par vinterskor. Det är inget direkt märkvärdigt med dom. Man kan vika ner kanten men det tänker inte jag göra. Jag brukar aldrig åka till Globen och shoppa, deras affärer suger!! Hitta inga kläder jag vill ha, jag ska aldrig mer åka dit och shoppa! :(


:)

Hej, tog ett litet skönt bad och kollade på "vänner" samtidigt! Jätte skönt :)


Hej

Hejsan, jag vet att jag inte har skrivit nått inlägg på ett tag men hade tyvärr tappat bort min iPod.. Men har hittat den! Hehe. Så kul att det snöat! Först regnade det i flera dagar i sträck men det blev kallare så nu snöar det förfullt! :) det är som en sago värld utanför. Men jag måste ut och hitta vinterskor! Det är så svårt att hitta ett par skor och när man har så här mycket saker man måste plugga till..hur? Aja Hoppas på lite träning i morgon, har ju inte varit där på länge eftersom jag har mått så jävla kass!! Så får väll se? Har ni julpyntat? För det har vi fast inte så mycket ska fixa mer i morgon för då är det första advent!! Tur att snön hann komma! Nu ska gå, hejdå!