Studiedag

Godmorgon!
Tänkte blogga lite nu på morgonen om tjejkvällen igår.
Vi hade väldigt kul igår, vi åt egna hamburgare som blev jätte goda! Efter ett tag gick vi ut men det fanns typ inga ute så det var inte kul haha men jag garvade sönder åt katt haha... jag vet inte, fråga inte haha. Emelie och Sara åkte hem så då mötte vi Lisa och sen gick vi in till elin och åt dipp. Vi stannde kvar till typ 00 och gick sen hem.
 
Idag blir det mest plugg eftersom det är det man ska göra idag..
.
 
 
 
 
 
//jag,emelie,sarah,elin och sara//

Tjejkväll!

Hejsan! 
Ska om några minuter gå och möta emelie sen ska vi gå mot ica och träffa tjejerna i min klass sen ska vi handla och sen blir set tjejkväll hos Elin! Det ska bli så kul senaste gången vi hade en sån här kväll var i vintras och då var det jätte kul! Aja måste fixa klart mig kram! 
.
 
 

Bilder från igår!

  

Helg!

Hej!
Kom hem ungefär för en timme sen efter att ha varit i centrum med mamma och köpt lite grejer men det blev ingen jacka eller ett par skor som jag behövde mest. Det måste man nästan kolla inne i stan. Men jag köpte vissa bra grejer som ett halsband som jag ska ha till bröllopet som verkligen matchar min klänning. Och bh utan band som också ska vara till min klänning för jag kan ju inte ha med band. Annat som jag köpte var 3 tröjor, ett linne och två ringar i guld och silver. Till lunch blev det räkmacka, det är så gott! 
Ikväll ska jag vara med Elin och hitta på nått och sen i morgon blir det tjej kväll! 
.
 
 
 
 
//kläder ± ringar - H&M, halsband - Lindex//

sant !




TORSDAG

Hej!
Idag hade vi orienteringsdag och jag hade faktiskt ganska kul men fick stressa hem för jag skulle iväg och rida. Idag på ridningen hade vi bommar och jag fick lady som jag hade inga problem med och allt gick toppen! I morgon ska jag jag vara med elin och vi ska få ut flera förhoppningsvis och jag hoppas det blir kul! Nu ska jag sova för jag är jätte trött godnatt!


Godnatt

Hejsan!
Idag efter skolan var jag och spände min tandställning och den här gången ville jag att hon skulle spänna extra mycket så man kan se förändring men det ångrar jag nu för det värker som bara den och när jag skulle ta ut den för att äta kändes det som den hade suttit fast i mitt tandkött precis bakom mina framtänder och det gjorde så ont att ta bort den och så värkte den så otroligt i mina tänder! Idag var jag och träna och träningen sög verkligen, jag var aldeles för trött men det slutade med att jag sprang en stund i slutet. Det var väldigt kallt när jag skulle hem från träningen asså skoja inte det är typ 5 grader ute varje dag nu och idag hade jag min vinterjacka till skolan och frös endå helt galet! I helgen ska jag och mamma och köpa lite "ytterplagg" nu till hösten för jag har typ inget. So i need something new!
I morgon är det orienteringsdag och jag är faktiskt ganska taggad men jag har ingen aning vart jag ska, vi ska mötas vid ett ställe i morgon för att hitta haha. Aja nu ska jag sova för jag är jätte trött och vill bara sova så natti natti, ps det här ska jag ha med och äta tjejor!



"The Way"

Hej!
Sitter just nu och lyssnar på The Way av Ariana Grande som jag har gjort hela dagen haha. Ska snart äta och senare ska jag sticka till gymmet med mamma och kommer hem kanske vid åtta kanske. I morgon ska jag till tandläkaren och spänna min tandställning, äntligen. På måndag nästa vecka är det studiedag så då är vi lediga yey!! Då ska jag gå ut hela veckan haha! Lägger säkert upp nått upplägg senare, puss!
/em>
 
 

MÅNDAG

Hejsan!
Det kommer nog bli ganska sena inlägg eftersom det är veckodagar och jag är så trött då och så gör jag skolarbeten. Idag åt jag en underbar pasta sallad med mammas goda dressing till middag. Helt vanlig måndag idag i skolan och i morgon kommer det vara en vanlig tisdag. Nästa vecka åker jag och mamma tåg till mormor och morfar på fredag så kommer få sluta lite tidigare från skolan då yey! Det är alltid kul att åka tåg tycker jag, man kan kolla på film, äta snaks och mysa och det går så mycket snabbare än att åka bil, man sparar typ 1 och en halv timme på det. I morgon börjar jag träna igen för jag har ju varit sjuk så det har inte gått och så har jag haft fullt upp så det har varit svårt men i morgon då jävlar haha. Hade också tänkt att skaffa ny heather i oktober någon gång för jag måste ha lite nya bilder till min heather och då tänkte jag ta från bröllopet jag ska på. Aja nu iallafall ska jag kolla på det "okända" haha det har jag gjort enda sen jag var liten med mamma och det tänker jag fortsätta med haha Godnatt! Puss.
.
 

Höst!

Här har jag lagt upp lite stilar som jag kommer satsa på i höst. Jag hade tänkt att köpa dom höga stövlarna och nån av jackorna, jag tycker do är jätte snygga. Allt är från HM och Nelly.com.
 
 
'
 //Jacka-hm, Jeans-nelly, väska-hm, skor-primeboots-nelly//
//jacka-hm, skor-hm, väska-hm, jeans-nelly//
 
 
Matcha stilarna med en sjal från lager157 och en klocka från Nelly.com
 

Hakuna matata

Hejsan!
Idag tänkte jag skriva lite om kvällen igår. 
Igår var jag först ute en kort stund med Emelie, Sarah, Anton, Fredde, Oscar och Pontus sen åkte Oscar hem för att hans cykel gick sönder och Pontus gick också hem sen. Då gick vi andra och mötte Elin och vi hängde kankse en timme innnan Lisa också kom. Så stannade vi ute i typ två timmar till ungefär och sen kom jag hem vid tolv. Det blev så kallt så det var helt underbart att lägga sig i sin säng. 
 
Idag åkte min morbor hem och hans fru, dom stannade hela helgen. Idag är iallafall min officiella slappdag så det blir nog en hel del bloggande. Puss!
.
 
 

Godmorgon

Hej! Nu blir det ännu en bloggning från mobilen. Igår var jätte många ute och det jätte kul. Fast jag har ganska ångest av en sak men jag hoppas det löser sig. Kom hem någon gång vid halv tolv, det var verkligen jätte kallt ute och jag hade ingen jacka.. Jag skulle vara med sarah och emelie men det slutade med att jag var med elin, fanny, lisa, william och conrad. Hoppas på att gå ut med sarah och emelie idag med och några andra kanske. Idag åker mina föräldrar och min morbror och hans fru iväg nånstans så jag och mina syskon blir ensamma kvar. Därför tänker jag gå ut! Annars har jag inget planerat. puss!

Bloggning från mobilen

Hej!
Ni förstår inte hur trött jag är. Jag har ont överallt i varenda muskel. Det var ju skoljogging idag och det slutade med betyg C för mig. Jag blev nöjd. Sprang på 33.02 min på 5.5 km. Efter var man helt slut och ville bara sova. Men när jag kom hem var det ingen vila. Snabbt in i duschen lite lätt sen fixa och klä på sig för ridningen. Äntligen hade jag en anledning varför pappa skulle skjutsa och hämta.. haha. Ridningen gick trögt årkade knappt anstränga mig och såklart ska jag få den segaste hästen som btw försökte bita och sparka mig fleragånger fast han sparkade mest sig själv.. hur smarta är hästar mellen 1 till 100? Hahaha. När vi red råkade min fot fastna mot sarjen å den gled längst sarjen åt fel håll, alltså foten var vriden så jag fick lite panik men jag klara mig haha. Har ju såklart ännu ondare och träningsverken börjar kännas efter ridningen. Kom hem, tog en dusch, åt, städa mitt rum och nu ligger jag i sängen och redo att sova puss och kram, hörs i morgon för då är det fredag!

Coca cola LIGHT

Hej!
Snart är det fredag.. eller? Gjorde ett prov idag som gick helt okej och hafft en helt okej dag, inte nån skillnad från nån annan dag. I morgon är det skoljogging på 5.5 km.. Jag vill verkligen inte men har ju typ inget val. Men sen är det ridning, ååhelvetevadjobbigtalltblev. hahaha. Men sen är det fredag och helg! Utgång? svar: Jaaaa! 
.
 
 

TISDAG

Hej!
Slutade skoldagen med att cykla hem i regnet.. Hade ingen jacka eller paraply så det sög. När jag kom hem satt jag på mig min onepice och åt lite och nu ska jag plugga till ett prov i morgon. Kram.
.
 
 
 

Godnatt!

Hejsan!
Jag ska aldeles strax lägga mig ska bara avsluta. Idag skola och sen hem och bara börja jobba med sitt grupparbete som ska vara klart i morgon och nu är vi äntligen klara!  På onsdag väntar ett prov och på torsdag blir det skoljoggen! Längtar! Nooot...
Godnatt!
.

Har ni sett? Iphone 5c och 5s

 
 

Favoriter från Nelly.com

                        
                          
 
 
 
                              
 
 

SÖNDAG

Hejsan!
Idag har jag varit den segaste personen på jorden. Har bara legat i soffan med mitt täcke och kollat på Awkward. Jag hade kanske tänkt jobba med lite skolarbete men det vet man aldrig. 
 
Igår gick jag, emelie och elin ut och sen kom Anton och fredrk ut och elin gick till Fanny och Jacob. Vi var ute till elva typ och jag kunde knappt gå haha. 
.
 

Jävla sl trafik!

Hej!
Äntligen hemma efter att ha varit i Farsta med Elin för att hitta prao men hittade tyvärr inget. Sen skulle vi ta buss hem men vi visste inte vart bussarna gick så det tog ett tag att förstå hur egentligen dumma vi var haha. Har ätit och vilat lite snabbt och ska nu fixa klart mig och sen blir det utgång, hörs! 
.

FrEdAg

Nu är det fredag och jag har haft en bra kväll med mina buddiesss haha och nu sitter jag och gåttar mig med godis. Vi mötte killarna vi skolan och sen gick vi runt och slutade med att vi träffade elin och andra kompisar vid våran förra skola. Sen gick killarna hem och då hade vi inte så mycket för oss så då gick vi också! 
 
I morgon ska jag och elin söka prao och sen har jag inge större planer.. 
 
Uppdatering från igår. Igår var det självklrat skola och sen red jag. Vi hade hoppning och det var jätte kul!
hörs i morgon, puss!
 
 
 

Bloggar från skolan

Hej!
Idag bloggar jag via min dator i skolan! Hahah inte får att nån bryr sig men.. 
Vet att jag inte blogga nått igår men jag hade inte tid och sen så somnade jag efter skolan haha, jag var fett trött.
Idag ridning, hoppning, jag är lite nervös för jag får en galen häst haha. No comments.. 
Jobbar "förfullt" här med SO.. eller? Nej men jag är klar så jag väntar på att dom andra i min grupp ska bli klara.
Hörs efter ridningen tror jag om jag inte somnar haha.
.
 
 

TISDAG

Hej.
Har precis tagit en paus från allt pluggande. Inte för att jag ligger efter.. haha. Föresten fråga gärna på min ask
( ask.fm/SofaGranberg ), jag svarar på det mesta ;)
.
 
 
 
 

MONDAY

Hej!
Måndag idag och allt är som vanligt. Ikväll ska jag göra lite läxor och jag försöker få tag på min pappa som aldrig vill svara!  Det här blir en helt vanlig vecka!
.
 
// tröja - lager 157, jeans - bikbok, scarf - lager 157, väska - åhlens, skor - converse //
 
 
 
 

Uppdatering från igår

Hej igen 
Igår spenderade jag kvällen med Frida. Det var jätte kul. Vi träffades senast för ett år sedan har jag för mig så det var på tiden. Vi var ute till kl 22 sen så gick vi hem och jag hängde med killarna som skulle sova över. Vi spela lite ps3 och sen tittade jag på och skrattade så mycket som jag inte gjort på länge åt Jesper, det var så kul när han failade. Sen spelade jag Minecraft till kl 2.30 med kill kompisar. Så jag vaknade typ halv elva idag. 
.
 

SÖNDAG

Hej!
Jag ska verkligen försöka att lägga upp inlägg tidigare på dagarna men jag har inte alltid tid. 
 
Idag iallafall har jag varit hemma och städat mitt rum. Och så tappade jag bort min mobil på dagen idag så när jag sedan hittade den hade en hel del hänt haha. Idag väcktes jag av Tony som var väldigt högljudd på nerevåningen. Jesper och Tony har sovit över här så dom och william satt uppe och spela igår kväll, jag var med en stund men satt senare och bara kolla på sen så gick jag upp och spela minecraft med två kill kompisar. 
 
Tänk att sommaren är över.. Jag kommer ihåg i våras när man längtade jätte mycket till sommaren och nu är den över :(
 

Morsning!

Hej
Idag vaknade jag av att någon messade mig kl 7 men jag tänkte att om jag svarar så kommer inte kunna somna om så jag svarade inte hehe. Men vaknade 11 istället men var fortfarande trött. Har inte gjort någonting i dag och kommer inte göra det för en kanske senare på kvällen, vi får se men om någon vill hitta på nått ikväll så hör av er.
Nu tänker jag bara sitta och mysa i soffan efter att ha varit på ica och köpt snaks! Puss
.
 

Uppdatering från igår

Hej!
Igår kväll hängde jag med Sarah och Emelie. Vi hade typ inget och göra så vi bestämde oss att gå runt lite och vi kom till Fontanahallen och dom områderna. Och vi letade efter en killkompis hus som vi inte hittade på lite över två timmar tror jag haha. Sen märkte vi att vi gått värsta omvägen... Men vi kom fram och vi frös och det var jätte kallt. Senare gick vi hem och det var fett coolt när man kom till vättingegårdsväg ( om det nu stavas så? ) för det var hellt dimmigt! Jag tror jag somnade efter tolv halv ett nån gång och vaknade kl 11 idag. Guud var helt slut, hade ont överallt. När vaknade ni tjejer? ;)
.
 

Smile because it`s Friday!

Hej!
Idag är jag på toppen humör! Och förlåt för att jag inte bloggat på två dagar men jag har varit sjuk och hafft fullt upp. Så jag kan väl uppdatera er lite.
 
I Onsdag var jag hemma och gjorde inte så mycket förutom att ha varit sjuk men jag gick till skolan i torsdags och red senare men jag var fortfarande förkyld. Idag mår jag bättre men är fortfarande lite förkyld. Har precis ätit och och ska fixa mig och sen ut med Sarah och Emelie. Ses senare!
.
 

Sjuk.. :(

Hej
Idag vaknade jag och mådde sämre än i går. Är väldigt förkyld och har lite ont i huvudet så det blev ingen skola för mig idag. Jag ligger och tittar på kläder på internet och har bara mys idag och väntar på att jag ska bli frisk. Kanske kommer till skolan i morgon men det beror på hur jag mår. Jag tror jag vet orsaken till att jag blev sämre och det var nog när vi öppnade fönstret igår i vårt klassrum och jag satt precis där. Men man kan ju säga att det var lite mitt fel eftersom jag satt kvar fast jag redan var lite sjuk. Och igår på förmiddagen var det ganska kallt ute.
 
Det är jätte fint väder ute så man vill ju gå ut men ändå inte för jag vet inte om jag orkar sitta där ute för jag är ganska trött. Mamma bytte mina klackskor till st 38 och jag har inte fått dom än så jag undrar vad dom håller på med på nelly men förhoppnings vis så kanske jag får dom i veckan, kram!
.
 
// Tröja - fabulous //
 
 
 

Sorry sorry

Hej!
Förlåt för ett sent inlägg men jag mår inte så bra och har inte riktigt haft orken att blogga just när jag mår som jag gör..
 
Snart är Måndagen över och jag är jätte trött. Så det här får bli ett snabbt inlägg. Idag har jag blivit allt mer förkyld och kanske går till skolan i morgon. Men om jag gör blir det nog ingen idrott för mig. Idag har jag bara längtat till värmen, jag vill resa! Det räcker i bara några dagar för att jag ska vara nöjd. Och jag vill faktiskt spara ut mitt hår till långt igen för jag tyckte om när det var långt och när jag kunde göra långa toffsar och flätor. Det blev ingen träning idag såklart och tror inte det blir så mycket den här veckan om min förkyllning inte går över. Hörs i morgon, puss.
.

SÖNDAG

Hello ma friends!
Idag var det tänkt att jag och Nora skulle åka och träna och sen på bio men jag hade ont i halsen och mådde inte så bra så det blev aldrig av. I morgon där emot ska jag träna hoppas jag. Så idag blev det bara en slapp dag. Imorgon gör jag en bättre uppdatering kram.
.