Halloween

 
Heeej!
Nu börjar det verkligen kännas som halloween i mitt huvud! Små tjejer i stallet klär ut sig, människor på gatan klär ut sig osv. Måste köpa pumpa! haha. Imorgon på dagen ska jag vara med Sara sen ska jag ha förhoppningsvis en liten halloween kväll med två andra! jippi!
 
Idag gick ridningen galant! Vi var bara fyra personer så det var jätte skönt. Vi hade skänkelvikning som krävdes hårt arbete men det gick bra tillslut. Fick en massa beröm av min ridlärare! ha en bra kväll puss!
 

31 Oktober

 
Hejsan!
Blev inge blogg inlägg igår men det kommer ett nu. Jag fösöker bara gör lite ordentliga inlägg varje gång jag bloggar! Igårkväll åkte vi till Antons träning och väntade på honom tills han var klar. Sen drog vi till donken och satt där jätte länge. Sen gick vi tillbaks till krusboda och hängde där. Vi som var, var Jag, Sarah, Oscar, Fredde, Anton, Lisa, Fanny, Elin och Wille V. 
 
Idag ska jag till tandläkaren och spänna tandställningen och sen rida, så får se hur dagen blir, kram!
 

Godmorgon!

 
 
Godmorgon!
Åt precis frukost och har testat det nya lipton green tea med strawberry cupcake smak. Det smakade faktiskt helt okej. 
Idag har jag inga planer förutom att kanske slagga hos nån men får se. Det är ju ändå höstlov, det är ju nu man ska slappa! Men någon dag på höstlovet blir det en sväng till stan tror jag. puss!

UGGS

        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asså nu är det såhär att jag gillar egentligen inte uggs men jag skulle faktist vilja ha ett par bara för att ha när man tex ska sitta på ett kallt ställe som ishallen eller Zikensdam och titta på när brorsan spela bandy.. Då skulle det vara jätte mysigt! Hittade dom här jätte fina uggsen från UGGAustralia. 
 

MÅNDAG

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej!
Sent inlägg idag! Idag fyller min väldigt omtyckta kill kompis år. Skrev till honom prick klockan tolv, det är ju ändå ett måste att skriva först haha! Sen efter frukost kommer William, Elin och Jesper över och jag var helt oförberedd för det. Killarna gick senare hem och Elin gick hem runt fem tror jag. Det var meningen att jag skulle träffa Elin, Anton, Fredde och Oscar sen men herregud vilket jävla väder vi fått! Avgå liksom. Så istället sitter jag här nu och väntar på att se på "112 Aina", inte för att jag brukar titta på det men det verkar kul. I morgon kanske jag och några til ska slagga hon nån, annars blir det på Onsdag! Vill ju typ ha en liten Halloween kväll för det är så kul att klä ut sig. Är det den 30de eller 31a oktober? No ideee.. Ha en bra Måndag!

SÖNDAG

 
HEJ!
Idag blev det en slapp dag, har varit inne en del på internet och kollat kläder och så haha. Kanske ska senare ut med Emelie och Frida men får se. I morgon är det Höstlov gubbs! Äntligen! Sena kvällar och långa morgonar blir det.
 
Igår tillbringade jag, Lisa, Sarah, Anton, Fredrik och Oscar kvällen ute och sen hos lisa, alltid skoj! Ha en bra Söndag! Tycks om skorna från nelly för lite över 3k?
 

 
 
 

 
 
 

Lördag

Hej!
Befinner mig just nu hos Lisa och har ätit chips och dipp. Innan satt vi på Espresso house och hade lite diiip talk haha nee. Men det var jag, Elin, Sarah och Lisa. Sen ska jag va med Lisa, Sarah, Anton och Fredrik. Det är alltid skoj haha!



Fredag

Hej!
Nu skriver jag om igårdagen hade inte riktigt tid då.
Igår åkte vi till vallen och kolla på när Anton spela match. Det var väldigt kallt haha. Kvällen fortsatte hos mig och den sluta väldigt bra!



TORSDAG

 
Hej!
Kom precis från skolan och äter nu en jätte god mellis! Idag har vi hört när en tjej berättar om sig själv och vad hon har varit med om, man blir helt stumm. Hon har gått igenom en så jobbig tid när hon var i min ålder och neråt. Hon hade inget bra liv då, man ville bara gå fram och krama henne. Men nu har hon aldrig mått bättre, följer sina drömmar för fullt! :) 
 
Ska åka till stallet idag efter två veckor, lite nervös över vilken häst jag ska ha men vi får se.. Ha en bra torsdag!

Oct. 24, 2013


Skolaa

Hejsan!
Känns som det var längesen man blogga från skolan haha men iallafall. Vi har haft en lektion hitills och nu ska vi prata om gymnasieval. Val ångeeest!!




ONSDAG

 
Hej!
Sent inlägg här! Men vanlig dag i skolan kom hem och har bara slappat! Imorgon blir det ridning med böjdaspår och sen på fredag ska jag vara med bästa Sarah! :)
 
Jag har hittat världes snyggaste hörlurar från Nelly, dom kostar lite över tusen men det kanske är värt det..?

Bilder på mig från bröllopet!

 

Bröllop del #2

// Han är påväg att ta av bandet hon har runt benet //
// Nu ska han skjuta iväg bandet //
// DANS! Här dansar pappa med Emma //
// Dem här människorna med mask kom och snodde Emma ett tag haha //
// SÅNG! //

Bröllop del #1

 // i kyrkan //
// Utanför kyrkan skulle alla släppa hjärt ballonger samtidigt dom tog bild, så fint! //
// Så himla fint där inne! //
// Jag, Mamma och syster //
// Kusin foto, Några kusiner var inte med och brudens man var med i bilden haha//
// När det var dags för foto så fick man ta på sig sånna här olika, det var väldigt påhitigt! //
// Fick en väldigt bra bild tycker jag när Emma slänger buketten! //
 
 

TISDAG

 
Hej!
Idag kom jag hem lite senare en vanligt men jag, lisa, anton, pontus och fredrik stannade kvar i skolan och hade kul hahah, ta inte det fel nu!! Men guuud var det regnar, herregud asså jag blev så himla blöt i håret när jag cykla hem. Så när jag kom hem fixade jag en god melis! Nu ska jag lägga upp bilder på bröllopet, det är bara det att det är så himla mycket bilder! Håll ut! Puss <3

Hejsan!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma och är otroligt trött! Och vill hälst bara sova. 
Det blir ingen skola eftersom vi kom hem idag och vi slutar kl 12. Snart kommer jag lägga upp en foto bomb från bröllopet i helgen! Asså det var helt perfekt, allt var jätte vackert och vi hade jätte kul. Dem som gifte sig var min kusin och hennes kille och dom passar väldigt bra ihop. ps alla bilder är tagna av mig! förutom dom som jag är med på.
 
Har inte haft tid med att blogga i helgen för det har varit väldigt stressiga tider.
 
 

TORSDAG

 
 
Hejsan!
Gissa vem som fyller år om en och en halv timme? Jo jaaa! Så taggad! 
Jag har packat inför helgen och håller på att måla naglarna vita till bröllpet. Sen ska jag sova! 
Har också spenderat en del av kvällen och efter skolan hos elin sen hos lisa med hela gänget! Vi hade väldigt roligt!
Glöm bara inte min födelsedag i morgon haha puss och godnatt!

Sent inlägg..deal with it haha

Hejsan! Snabbt inlägg från mobilen. .
Idag blev det inge träning kände att jag behövde ta en paus. Har också två ganska viktiga saker i morgon så var tvungen att plugga lite. Just nu känner jag att jag är på ett väldigt bra humör, alltså skratt humör haha. Så känner att lägga ut lite "min" humor bilder hahaha. Godnatt!







"Dem svarta mössorna"

 
Vad tycker ni om mössorna? Dom har blivit väldigt populära och själv tycker jag dom är jätte coola och skulle själv vilja äga en haha!! Dom finns och köpa nästan överallt!

Träning, träning

 
Hej! 
Nu har jag tränat i 1 timme och 35 min igen! Och man känner sig väldigt bra efter. I morgon hade jag inte tänkt att köra samma pass, utan att jag tänkte köra ett kortare pass och sen springa några kilometer. Hard WORK WORK!
 
 

TISDAG

 
TJA!
Ska alldeles strax träna! Har ju gjort det nu tre dagar i rad.. vet inte om det är så bra men jag hoppas på resultat!
Måste också hinna läsa lite till No-förhöret på torsdag och i morgon har vi en sak i Svenskan så måste jobba på nu. 
Asså ni förstår inte vad jag längtar till min födelsedag nu! Det ska bli en så bra dag! Först fira på morgonen och sen till skolan och va med kompisar och sen till båten och träffa syster och hennes pojkvän, och då ska vi äte buffé! Såå gott. Sen på Lördag blir det bröllop och vi ska fixa oss på Båten så vet inte riktigt hur det kommer att gå.. Hahaha! Kram!

FALL

 
Hej! 
Nu är det verkligen höst och jag kände att ta en fin bild på ett Löv haha!
Jag har funderat på att skapa en ny Heather till min blogg men då blir det kanske någon gång nästa vecka. Eftersom jag inte kan göra heathers så måste ta hjälp av en kompis hehe. Jag har inga bra bilder så måste fixa i helgen. Kommer antagligen ta ifrån Bröllopet. 
Ha en bra Tisadag everybody!

Lödags!

.
Jag och elin ifrån lördags, sådär lagom charmiga haha!
Tagit bild från Lisa!

MONDAY

 .
HEJ!
Idag i skolan hade vi Natur skola och då var vi i Alby och gjorde lite saker som handla om miljön. Vi var i skogen och disskuterade om naturen och så. Inte direkt det roligaste jag gjort men skönt att komma ut!
När jag kom hem tränade jag i 1 timme och 35 min, effektiv förbränning, rygg och mage. Så nu har jag ont i hela kroppen haha. Körde ju ett pass igår också men ska verkligen kämpa nu! 
 
Gissa vem som fyller år på fredag?... JAG! yeyey Tror jag bara får pengar så jag själv kan köpa det jag vill! Men det bästa är ju att vi ska åka båt och äta buffé! Gud så gott! Kram! 

SHOES

 
 
Hej! 
Vi har tyvärr lämnat tillbaka mina stövlar jag köpte i Nacka för att dom satt för hårt runt vaden och så var tanken att jag skulle ha dom till bröllopet men dom matchade inte och då bytte vi till dom här istället! Jag hade testat dom här skorna innan och jag tyckte dom var helt underbara. Ni kanske inte tycker dom var så fina men jag älskar skor med låg kant och med fin "front" på skon, som just denna. Sååå fina!

Väldigt försenade bilder från i fredags..

 
 
 
 
 
 
 
Vi sov hos Lisa den kvällen och åt i middag i Centrum och hade jätte kul!
 

Trött!

Godmorgon!
Idag vaknade jag ungefär halv 10 och igår hade jag roligt med Lisa och Elin. Vi var ute lite och sen spenderade vi resten av kvällen inne. Tack för igår!
.
 
 
 
 
 
 
 
 
// Elin mäster fotografen! //
 

LÖRDAG

 
 
Hejsan!
Idag drog jag från lisa typ kl 09. För jag skulle iväg till nacka forum och köpa ett par skor och en liten väska till bröllopet. Fast det blev också ett par extra skor som jag kan gå med när det blir kallare, jag tycker om dom skorna så mycket!! 
Ikväll kommer Lisa och Elin hem till mig så kommer vi vara här ikväll. Det kanske kommer någon annan men vi vet inte än. Väntar fortfarande på bilder från igår så håll ut! Puss och kram hörs sen! 
 

Köpt i Nacka Forum!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 i

hello!

Tja!
Klockan är 03.04 när jag skriver det här inlägget. Vi har precis nästan gått och lagt oss, alltså jag, william, lisa, jeppe och elin. Vi sover hos lisa och innan har vi haft väldigt kul ute och inne. Bilder får ni se imorgon eller senare idag haha puss!

Hejsan!

Hej!
Idag var det näst sista prao dagen och det är såklart jätte tråkigt för jag trivs verkligen där jag jobbar. 
 
Idag drog jag från ridningen. Ja det gjorde jag, för att vi hade en vikarie som hade satt mig på en häst jag inte ridit förut och som häller aldrig vill rida. Min kompis blev avkastad och fastnade i stigbygeln med foten så hon stugade den och svulnade upp så dom var tvungna att klippa upp stöveln. Och det har hänt flera liknanade saker vid varje galoppfattning och idag på ridningen skulle vi bara jobba med galoppfattningar såå... Jag vägrade helt enkelt och vi fick inte byta häst heller. Jag sa till vikarien att jag inte ville men dom ba " joo han är jätte bra" och höll på så, så jag gick utan att säga nått för jag var rädd att hon skulle tvinga mig att rida hästen.
 
Imorgon ska jag träffa Elin, Fanny, Lisa, William och Jesper och det har jag väntat på i en hel vecka för jag var inte med förra veckan för att jag var i värmland så det ska bli jätte kul! 
.
//tack för att vissa förstår// 
 
 
 

ONSDAG

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat så bra men det för jag har varit ganska trög haha.. Men ska försöka.
Idag var det ännu en dag med prao och kom hem och var väldigt trött! Ska snart duscha och sen äta. Kramis! :)
bjuder på gamla bilder







Prao!

 
När man praoar en bit bort får man ett busskort från skolan! ;)
 

MÅNDAG

 
Hej!
Har verkligen försökt blogga från mobilen men det har inte gått. Så jag gör ett inlägg nu!
Idag åkte jag till sjukhuset för att ta ett njurfunktions prov. Det går ut på att dom sprutar in en vätska i mitt blod och sen låter man det verka i tre timmar sen tar man ett blodprov var tjugonde minut i en timme. Allt gick väldigt väldigt bra och gjorde inte ont som jag trodde det skulle göra. Sen åkte jag och pappa till en aoutlett men vi köpte inget. Sen åkte vi hem och jag har duschat och ska förbereda mig för morgondagens prao hos en klass. Det ska väl bli kul... Hörs!
 
 

Lördag!

Hejsan,
Sitter här i soffan hos mormor och morfar och tittar tv. Min kusin gick precis hem efter en kväll som bestod mycket av spel. Nu är jag ganska trött så tror nog jag ska lägga mig snart. Varje gång jag kommer hit kollar jag på kort som dom har här på mig och min brorsa tex. så tänkte lägga upp två bilder här haha.
I morgon åker vi hem och är hemma ganska sent, typ 21. Hörs i morgon!







No words. 💕








Fredag! !

Hejsan!
Jag bloggade inte igår pga att jag hade fullt med läxor och så hade jag ridning.
Nu sitter jag på bussen och är påväg in till stan. Jag och mamma ska ta tåget till värmland där min mormor och morfar bor och där ska vi stanna en helg, kommer hem på söndag. Så ska nu åka tåg i tre timmar ungefär så snälla skriv till mig på kik för jag kommer ha ganska tråkigt, det här är min kik " SofiaGranberg98 " Skriv på! Bomba min ask också! ask.fn/sofiagranberg. Ha en bra fredag allihopa! 😘

SKOLA

Hej!
Nu på fredag har vi ett prov och två inlämningar och jag är inte klar med nått.. Så stressigt! Även om jag tycker det är jobbigt så har jag alltid kul med mina vänner! Looove yaa! 
På fredag åker jag till mormor o morfar och det ska bli jätte mysigt! Sen på Måndag ska jag till sjukhuset.. buu! Den veckan är det också prao i en vecka och jag ska praoa hos en femte klassare i en skola och jag hoppas att det blir roligt, min gamla idrotts lärare jobbar där så det ska bli kul om jag träffar honom :) Hörs i morgon kram ;* 
.
 
 
 

Oktober

 
Hejsan!
Det blev lite sen bloggning men det är tråkigt att blogga från mobilen. Och hade fullt upp med en läxa. 
Idag är det första oktober, alltså min månad! Jag fyller år om 18 dagar och jag vet inte riktigt vad jag önskar mig.. 
På fredag ska jag till mormor o morfar och det ska bli jätte roligt att åka tåg haha. Får dessutom sluta skolan vid ett ;D. hahah. På måndag ska jag till sjukhuset och utföra det där hemska (enligt mig) provet som jag inte vill göra. Jag vet att det finns människor som gör värre saker. Iallafall, nu är det verkligen höst fast det är väldigt kallt så jag hinner nog inte köpa nån höstjacka, jag får helt enkelt övergå till vinterjacka haha. Ha en fortsätt trevlig första oktober! Godnatt :)
.