Ny blogg!!

 
 
http://SofiaGranbergs.devote.se 
 

LÖRDAG

 
Hej!
Lördag idag och jag har bara haft en mysig dag med film, och i morse vad det en sväng till centrum.
Tänkte också visa mina tänder efter vi förminskade gluggen lite. Jag lovade lite bilder och här kommer det haha. 

Valentine´s day

Så här blev resultatet!
 

Godmorgon! Igår var det alla hjärtans dag och jag skriver det inläget som jag skulle gjort igår idag istället!
 
Jag och Sara hade ingen "valentine" igår haha så vi tänkte att vi skulle baka en alla ♥-dag tårta och ah en tårta blev det haha. Vi drog direkt tll centrum efter skolan och köpte lite ingredienser, mycket choklad och annat! Sen hem till Sara och baka! Det tog lite tid men det var såå värt det. Den var jätte god och så himla mäktig! Jag fick i mig en halv bit och ville knappt ha middag. Det blev en lyckad alla ♥-dag igår hoppas ni också hade en bra dag! PUSS ♥
 
 
 

TRSDAG!

 
Två bilder från Grekland!
 Hej! 
Idag tror jag att jag had den bästa dagen på länge. Jag blev äntligen klar med mitt prov och sen hade jag fått alla rätt på en matte diagnos, inte ens ett slarv fel! Fick beröm av min sy-slöjdslärare efter jag sytt en sak och ville visa upp den som exempel för andra elever "så här gör man". Sen drog jag till tandläkaren och fixade mina tänder och nu syns min glugg knappt (bilder kommer) och jag är jätte nöjd! Fick också idag på ridningen min favorit häst och fick beröm från min ridlärare! Så den här dagen har varit toppen säger jag bara! Hoppas eran har varit lika bra! Puss!

Är det bara jag kl 22 på kvällen?




Nelly.com

 
 
 
 
 

GODDAGENSS

 
   
 
Kvällshumor..lol
 
Hej! Det var ett bra tag sen.. Senaste bloggningen var i lördags, måste skärpa mig nu känner jag. Sofia vill du fortsätta blogga? Jaa det är väl klart!  
 
Jag kan iallafall berätta om dagen. Idag var det somsagt skola, och efter skolan hängde Sarah och Emelie med hem och så tittade vi på film. Sen har jag absolut inte gjort nått förutom lite "träningsövningar" (?) lite snabbt. 
I morgon ska jag göra klart mitt prov för TREDJE gången om andra världskriget. Vi skulle blivit klara i fredags då det var men det var 23 frågor och jag hade allt för mycket att berätta.. hahah. Man får den här tanken att om jag nu inte tar med just det här kanske det blir minus på provet.. Men blir det för mycket? Ähh vafan jag skriver så mycket som möjligt! Så tänker jag. Sen blir det också ridning på kvällen! Puss!
 
 

LÖRDAG

 
 
Hej mina vänner! Nu ska jag bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska över till keanu. Vi ska på middag där så kanske lägger upp lite bilder sen! Puss!

FRDAG

 
Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan efter att ha gjort ett prov som jag inte blev klar med. Jag satt nästan lite mer en två timmar... tror jag skrev lite mycket haha? 
 
Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl och vi får ju inte glömma att det är fredag idag och idag ska jag kanske träffa sarah. Vi får se hur den här dagen slutar... Puss!

TISDAG

 
 
Hej kompisar!
Vet ni hur skönt det är att sätta på sig sin onepiece när man är lika trött som jag är? Loove it! Idag följde oscar med hem och jag tror jag hade somnat i soffan innan han gick hem haha.
    Idag var jag på en "intervju" med några andra i nian in skolan och vi blev ställda massor av frågor av en skolinspektör och det gick bara bra! Var lite nervös innnan för jag fick reda på det här en dag innan.
   Haha vet ni att det här inlägget tog flera timmar att skriva för att jag kom inte på vad jag skulle skriva och sen glömde jag bort det hahah. Puss!

#BARBIE

 

FURGIE

 
 
 
 
 
 
Hittade dom här sjukt fina accessoarena på furgie, vad tycker ni?
 

The marked ones


SÖNDAG

 
 
Hej! Nu är det söndag och jag ligger här i min säng tittar på Gossip Girl. Jag har aldrig riktigt följt det men så tänkte jag varför inte, alla säger ju typ att det är jätte bra och jag håller faktiskt med hittills! 
 
Igår blev det bio med Sarah och Emelie på sergel. Vi såg paranormal activity 5, the marked ones. Jag rekomenderar den filmen stort! Jag älskar alla dom filmerna och jag hoppas att dom fortsätter rulla in med nya filmer varje år haha. 
 
Idag orkar jag seriöst inte göra någonting. Mamma bara tjatar på mig för att jag måste plugga till ett prov men jag orkar bara inte. När jag sen känner för det så gör jag det. Puss!