Klar!!

 
Hejsan! Idag har jag stor städat mitt rum, fönstrena, golvet, väggarna...,gadderoben och sängen!
Och nu så är man klar! Äntilgen! :O Jag har sorterat och slängt hälften av all mina kläder (har typ inget kvar), tvättat golvet (som jag aldrig brukar göra) ordentligt, inte för att det behövdes men ändå, haha! Ränsat all mina lådor. Fan vad duktig jag var!
 


Julmust!

Lite tidigt kanske men vadårå!
 
 
 

chokladmoss!

 
Hade tänkt testa den här chokladmossen från ICA, spännande! :)
 

 
Var i NackaForum igår och leta vinterkläder och hittade en fin Zara jacka! Väldigt stolt :D Och så köpte jag min efterlänktade klocka på Ur&Penn, köpte den ju självklart för egna pengar! Säg vad ni vill!
 
 
 

....

 
Haha bakade "lite" muffins med emlan semlan!
 

STALLET I`m back!!

 
Känns som det var ett tag sen jag var i stallet, så tänkte hällsa på men eftersom jag inte får rida på två veckor så kan man ju ha kul iallafall! :)
 
Nora <3
Liv<3
 

SNÖÖÖ!

 
AAA, jag vet, jag är lite efter med att lägga ut det här inlägget men det har snööat!! wiiiiiee! jag älskar snö så ni vet, vissa hatar snö. Jag förstår inte varför? Det kom tydligen ännu tidigare förra året, förstår inte varför jag inte kommer ihåg det...
 

ångarde mig!

Jag ångra mig, jag vill inte ha en sån slags jacka som jag vissade förut, den som såg typ likadan ut. I like this one! :)
 

hehe..

 
Blev lite sugen efter allt pluggande i går så jag tog lite glass haha!! och kollade på "vänner" såklart! :D
 
 

To meee!!

 
Skorna är jag lite osäkra på om jag vill ha men jag tycker facktis dom är as snygga men kanske inte på..?
men jeansen är beställda, behövde verkligen nya :) Halsbandet jag ville ha är i guld men dom var slut så kanske ska beställa ett i den färgen eller i rosaguld (brons). vi får se!! Jag vill ha bruna skor också (stövlar) med lite klack för sånna har jag velat ha hela hösten! men det har aldrig blivit av att jag köpt sånna :/
 

 
 
 
 

WEN!!♥

 
Har ni set WEN reklamen?! Jag vill ha det! Okej vissa tänker säkert att det bara är strunt men jag vill testa det, skulle vara kul och se om mitt hår förändras... jag tror på det haha :D Det innehåller schampo, balsam, inpackning och styling allt i ett! Och så får man med andra hår produkter som man kan använda efter tvätten! wiiiiee
 
Enligt andra så funkar det efter första gången!
 
 
 

Hej!

 
Jaha nu har jag varit på Huddinge sjukhus då och tagit lite controller för att kolla om mina njurar har blivit bättre! Men blodproven jag tog på vårdcentralen hos oss hade inte kommit fram så dom ringer i morgon för besked! Men jag tror dom är positiva eftersom jag äter mycket bättre igen. Jag har också kollat ögonen där...tråkigt! :|
Men njag fick ju med en hel del extra medeciner hem, inte kul.
 
I morgon börjar skolan för min del på allvar, jag har ju kommit efter med alla prov och förhör eftersom jag låg inne på sjukhus i en vecka. I morgon är det matte prov och teknik förhör, på onsdag är det musik prov plus 80 engelska glosor! och på torsdag är det SO prov!! buhu :( FAST jag tänker inte göra teknik förhöret i morron har jag bestämt!! det får jag göra veckan där på. Det blir för mycket!! >:( och så tycker jag tecknik provet är onödigt eftersom jag inte har trä slöjd och kommer aldrig ha det! ( vi fick ju välja mellan trä och sy slöjd ) puss o kram och godnatt!
 
vill inte att ni ska se vad det är för medecin
 

Hej jag var ute och tog lite fina höst bilder igår! ♥

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Hejsan! Och godmorgon! Har inget speciellt planerat i dag. Kanske ska åka och shoppa vem vet? Nu när man fått lite pengar från släkten haha! :) eller så sitter jag bara hemma och väntar på att man ska åka och ta blodprov imorgon för att kolla om jag mår bättre... Vill Inteee! Och sen blir det till Huddinge sjukhus! Buuu! Hoppas att allt går bra!
 
 

Paranormal activity 4!!!


Berlockarmand

 
När jag var i Finland fanns det andra slags berlockarmand som till höger, dom var faktis rätt coola kanske ska skaffa nästa gång jag åker dit :D Man behövde ju inte välja mellan färg glada figurer det fanns ju i silver och guld!
Om jag skulle skaffa ett sånt där annat som till vänster skulle jag nog föredra guld till mig..passar bättre i det!

Vill ha men lite för kallt ute nu...♥


Kanske?


♥me♥


Frissan!

 
 
Jag hade tänkt mig nått sånt här som Selena Gomez hade när jag skulle klippa mig idag men det blev så här...jag e ganska nöjd :)
 

Asså..

Den här katten följde med mina kompisar hem till mig och försökte smita in! haha så gullig, den gav sig aldrig. Den satt där ett tag tills den gick. Senare på kvällen skulle vi gå ut och gissa vem som var kvar..?

Utkast: Oct. 20, 2012


Utkast: Oct. 20, 2012


Heeejsan!!

Nu har jag skaffat en ny blogg äntligen...är inte så bra med bloggar men jag kommer att lära mig så småning om hehe! Jag har redan två andra bloggar men jag har glömt lösenordet till och dom bloggarna var jätte dåliga. Jag ville hällst skaffa en ny för att jag fick en ny CANON camera i födelsedags present!! :D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.