Longchamp

Godnatt! Nää skoja jag lovar jag kommer somna vid två som vanligt, det börjar bli tråkigt faktiskt. Men jag får skylla mig själv när jag håller på med datorn till tolv... ^^ Ni kan väl fortsätta skriva frågor på ask föresten.

Iallafall.. när jag var på NK såg jag världens finaste Longchamp väska. Den är i läder och helt vit. Jag hittade ingen bild på den men här är en liknande... Den vill jag ha i födelsedags present!




hellu!

Hejsan igår var keanu och hans familj på besök. Det var väl trevligt, slutade med att jag och keanu tittade på film i williams säng, som vanligt skulle han ligga en halv centimeter nära haha. tänk inte för mycket nu haha.. Nu sitter jag och kollar på film och har det bara chill.






Stan med Sarah!

Hejsan! Idag var jag verkligen tvumgen att hitta på nått så jac tog med mig sarah till stan. Blev lite shopping med kläder och mycket i pengar! haha. Det blev ett par vita jeans från SALT, en tröja från CARLINGS och ett par hörlurar. Lunch i gallerian och varm choklad på mammas jobb och in på NK och titta på väskor och annat. puss ha en bra fredag! ♥   

SEX and the CITY

Hej just nu chillar jag vid datorn med sex in the city. Orkar inte riktigt göra något i dag men jag har iallafall städat mitt rum, det behövs varje dag haha! Mest nöjd med min spegel som är tvättad, jag kunde inta kort i spegeln änns.




Hej :( ●snälla läs!●●●

I morgon börjar jag med kortison behandling och jag är väldigt nere på grund av det. Hela min sommar har förstörts av det för jag kommer bli uppsvullen och inte kommer vilja gå i bikini och inte ha tajta linnen eller andra slags sommar toppar. Tänk att jag skulle bli sjuk från första början!! Jag skyller på sjuksköterskan som rekommenderade de här tabletter som jag blev sjuk av från första början, dom var till för min magkatarr. Så om ni kommer se mig lite rundare en vanligt så vet ni att det är pga kortisonen. Jag behöver såklart ert stöd nu!!! :'(
Man vill ju tänka såhär "åå nu är det tre veckor kvar innan vi åker till Finland! yey och om två veckor ska jag få tandställning! ! :D " Men nää...

Ni får inte kommentera dumma kommentarer om tex, man ser att du har blivit tjockare eller nått annat dummt för då blir jag seriöst ledsen...




VICTORIA`S SECRET

 
 
 

Köpt från Grekland!

Armband, väska, trosor och en slags filt (vet inte vad det heter) som man snurrar runt sig.. eller nått! haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer bilder!

 
 
 

Mer bilder!

mer bilder kommer sen.....
 

Zakynthos!!!!

Hej nu har vi kommit hem från Grekland. Både skönt och dåligt.. Vi har haft en toppen vecka! Varmt och ganska god mat. Mamma och pappa var på zakynthos för tio år sedan med många av pappas kusiner och vissa andra, så dom var typ 23 pers. Och dom hade tydligen jätte kul och det dom inte visste var att vi bode typ en strand i mellan det hotellet dom hade bott på så vi märkte det den kvällen vi kom dit och gick dit. En speciell person som heter Maria, som äger hotellet, kännde igen mamma och pappa så hon blev väldigt glad. Speciellt hennes bror som blev jätte glad!! Han var lite jobbig, han var för på och högljudd och glad, haha. Men han kallade mig "queen of greece" och sa det till alla som kom till hotellet haha. Hans fru och barn var där så vi lekte lite med dom på kvällen men dom kunde inte engelska så det var lite svårt hahaha. Han sa inte bara "queen of greece", han sa också alltid "ella sofia" som tydligen betyder, kom igen sofia!. Många tyckte jag hade ett vakert namn också, varje gång någon frågade vad jag hette så ba: "what beautiful name!" haha ganska nöjd!  Men iallafall.. Vi har badat varje dag och solat. Jag har inte direkt så bra piggment så jag brände mig som fan runt bikini linjen och axlarna som jag just nu fjällar bort.. men ska duscha och försöka få bort det värsta så jag få finare färg under. Jag har köpt lite saker också, speciellt armand! Jag älskar ARMAND som finns utomlands! Zkynthos slår allt hittills! Tagit över 500 kort.. hehe hoppas ni orkar se vissa av dom! hahaha! Men nu är jag hemma och det är faktiskt skönt. Ska få min tandställning i morgon också så den har jag längtat till och så blir det Finland om tre veckor! Blider kommer nooo! :)
 
 
mer bilder kommer............
 
 
 
 

Måndag!

Hej! Idag tog ännu ett prov på mina njurar som gick bra! Först skulle dom spruta in nått i mitt blod så dom kunde kolla hur mina njurar filtrerar och sen fick vi vänta tre timmar till ett blodprov som visar hur njurarna filtrerade. Dom tre timmarna vi fick vänta gick jag och mamma och shoppade det sista innan zakynthos eftersom vi åker i morgon! yey! slösa ungefär 1500 på h&m hahaha men det behövdes! Sen åt vi världens godaste sallad till lunch! och sen hem och packa! wiiii! :)












Jun. 14, 2013






Skolavslutning!






Nej jag tänker inte säga Hej!

Idag är jag sur, arg, ledsen på sjukhuset! För jag fick reda på att jag måste äta kortison igen. ... Och av det blir jag ju såklart uppsvullen och tjock och ful! åååååå!!!!!! I början av sommaren! Det förstör hela min sommar! !! Orkar inte med den här fucking jävla piss skiten!!! Förhoppningsvis så behöver jag inte äta lika mycket som jag gjorde förr. ...

Hej!

Idag var det klassens dag och vi var i nyfors och badade! Det var väl kul, iallafall när elin blev i puttad med kläderna! hahaha :D









Från igår!

Sofia fixar!










Söndag!

Hej! Idag (konstigt nog) vaknade jag upp och ba: "yes det är söndag och i morgon måndag! "
hahaha wtf? Det är väl bara för att det är skolavslutning snart och jag vill bara att skolan ska vara över! Men i morgon är det ju "camp vally*" och jag är inte så jätte sugen direkt på det för det ska vara dåligt väder typ och regna och det är inte så nice! Asså gud ni som var i Tyresö måste väl ändå ha hört åskan! Jag brukar inte vanligt vis vara rädd för åska men när jag satt i mitt rum och det kom värsta mullret så allt typ skaka och det kändes som om det skulle vara i en minut blev jag lite orolig. Hahaha jag messa Sarah på en gång för jag vet att hon inte gillar åska haha! ;p

Men idag iallafall har jag designat om två tröjor och klippt av ett par jeans! Jag har legat och tänkt på det i flera dagar så jag tänkte att nu är det dåligt väder, har inget att göra så varför inte? Hahaha! shortsen syns inte så mycket men årkade inte ta bild på dom och så har jag gjort en egen rosett med ett hårspänne så man kan ha den i håret! :D












steker




ARIANA GRANDE

Haha gjorde ett kändis test, och tydligen liknar jag Ariana Grande eller vad tycker ni? :)
 

Godmorgon!

Hej, idag gick jag upp tidigt för att åka till vårdcentralen och ta blodprov. Jag har varit nervös hela natten och innan! När jag satt i stolen så kunde jag inte hålla det inne längre och började gråta... asså jag var jätte rädd för att det skulle göra ont i blodkärlet för jag vara bara bedövad i skinnet. Men det kändes faktiskt inte! Nu är jag glad att det är över! och ska snart ut och sola så fort solen har vänt på sig. Och nu ska jag äta frukost för det gjorde jag inte innan! tjineling!




Yey!




solar!

Det är 100 Cº ute! och jag ligger och solar! har legat sen frukost, halv 11. Kommer fortsätta ned det hela dagen hade jag tänkt fast nu är det lunch ute på baksidan, såå mysigt!










Tjejiskvällis!










Tjej kväll med lilla smilla!








-.-


FÖRSTA DOPPET!

 HEJ! femte juni = första doppet! :D
Det var jätte kul och överaskande varmt!
Påväg hem träffade vi två ungar som hade fångat tre ormar och lyfte dom 2 cm framför ansiktet på mig, inte trevligt. Först lät jag dom göra det för dom sa att ormarna var döda men nänä det var dom icke, asså seriöst tänk om dom hade huggit mig i ansiktet och plus djurplågeri!  
 
 
 
 

Tisdag

Hej! Tisdag, Idag hade jag faktis en jätte bra dag i skolan. Jag har helt underbara vänner och våran film som jag och två andra tjejer har gjort är klar! Den handlar om alkohol för vi jobbar det i skolan, jag ska försöka lägga upp videon men vet inte om det går..
Imorgon har vi ett prov/test i klassens arbete men kommer inte ihåg vad allt heter tillsammans. Det handlar iallafall om droger, tobak och rökning...
Årkar inte plugga!
 
Asså seriöst min klänning har inte kommit än! Jätte jobbigt, jag beställde den för typ två veckor sen. Så den kommer förhoppningsvis i morgon!
 
 

Fuck!

Men dåå! Jag har råkat ta sönder mina solglasögon! Vet nån var man kan laga dom?
 

D.W Daniel Wellington Southampton Rose


Vill kanske ha

 

Beställd!


Hej

Hej! Det var skiit länge sen jag skrev nått här! Har bara inte haft tid... Men nu ska jag försöka skriva minst varannan dag. Nu tänker jag berätta om min dag hihi!
 
En sak jag har tänkt på är att...Det är 15 dagar kvar till Zakynthos! Tiden går så fort. Jag längtade mer för några månader sen nu känns det som om man skulle åka till mormor och morfar typ.. hahahah! Jag har köpt en del kläder, det fattas bara en bikini och några toppar och kanske ett par shorts och nån klänning! och kanske ett par ballerina som kostar typ 50 kr på skopunkten hahaha. Jag ska ta så fina kort och inte spendera en sekund, ska gå upp tidigt och lägga mig sent! hihih. 
Nu är det den näst sista veckan i skolan, vi slutar ju på torsdag nästa vecka. Och nu harvi har " tema vecka ".
Där vi jobbar om droger och sånt och min grupp gör en film, det är ju sådär..
Jag ska också ta ett blodprov.. det är fortfarande nått som inte stämmer med mina värden. Så jäkla irriterande!
En sak som jag tycker är i alla fall positivt med mig är att jag kommer få tandställning i juni efter zakynthos, det längtar jag jätte mycket till!
 
HA EN BRA KVÄLL!

Hanan! Min kompiiiis! mina bilder kommer efter :)


SUMMER <3