Makeup!

Hej jag och mamma var inne på kicks och skaffade lite smink... vad annars liksom.. Jag behövde lite nytt kände jag och köpet slutade med några hundra lappar, bara mamma inte visar för pappa då är jag körd! :/  
 Det är kicks egna sortiment så jag köpte hela kittet :D
 
Puder, solpuder, foundation, concealer
 
Puder för jag råkade kliva på min gamla så pudret delade på sig... hehe
 
Sol puder, nu kan min mamma få tillbaks sitt gamla!
 
En foundation
 
En concealer, det måste jag ha på min näsa!!
 
Samma mascara som jag alltid har!
 
Shammpo mot frissit hår!

Hammarby hammarby, hammar hammar hammarbyyy!!

OMGGG! Så närvös Hammarby måste vinna finalen, Sandviken kommer i kapp! Hammarby gjorde sina tre första mål inom fem minuter och nu leder dom med 4-3 hittils. Sandviken är sjukt bra men Hammarby måste vinna annars  blir jag ledsen... nee. Man måste ha koll på marchen hela tiden!!

Sitter och bloggar!

hehehe  
 

Söndag

Hej! Idag ska jag till centrum med mamma och köpa lite saker jag behöver sen vet jag inte riktigt men Hammarby har final idag och pappa har bjudit hem min kusin med sitt barn från Finland för att komma och kolla. Dom kom igår så vi åkte ner till Alby och åkte lite skridskor. Hoppas att bajen vinner!!! 
 
 
 

♥Ska köpa till sommaren!


 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hellu!

Hej, jag tänkte prata lite om igår.
Igår var det Torsdag och det var ingen ridning för mig. Det var ju teori vecka i stallet så utan att gå på ridning så fick man gå på olika häst kurser och lära sig lite mer om hästen och allt runt om kring. Men jag orkade inte gå på nån och det har jag inte gjort på 3 år, hehe. Jag tränade istället med mamma. Och min idrottslärare var där och tränade andra tror jag och när jag sprang på löpband så kommer han bakefrån och höjer tempot på maskin och skrämer skiten ur mig, han bara "så ja!". Det är så typiskt han att göra så.
 
 
                   
 
 
 
 

Godmorgon fredag!

Nu är det fredag! plus så är det ingen riktig skoldag idag, vi har en friluftsdag med klassen nerä i Alby. Medans vissa andra åker på skidresa. Det är kallt ute men jag tänker inte ha "täckisar" i Alby. 
 

 
        
        
 
 
 
 
                                   
 

Hahaha!

Hahaha asså! Idag var det DIPLOM utdelning i vår klass. För vi hade nån sak med tekniken att göra, man skulle svara på tekninska frågor förra veckan har jag för mig att det var. Så idag var det diplom utdelning till bästa tjej och kille i klassen och jag fick ett! Haha jag kunde typ ingenting, jag chansade nästan på allt! hehe. om våran klass hade fått högst i skolan så hade jag och den andra som vann skickats till KTH och tävlat mot andra skolor i teknink... HAHA good luck me! då asså. hahaha! XD Det skulle vara värsta skämtet!
 

Ute!

 
 
 
 

Till sommaren!

 
 

Söndag

Hejsan, nu är det söndag och i morgon är det skola :( Idag tror jag vi ska ner till Alby friluftsgård och åka skridsskor, och baka två tårtor till mamma fast hon fyllde år i torsdags. Min syster kommer hem idag med sin pojkvänn och jag längtar jätte mycket. Hon ska testa tre klänningar hon har beställt till ett bröllop som hon ska på, det vill jag också se! Förra helgen hon var här började vi prata om tatueringar och då kom hon på att vi kunde göra en syster tatuering och det skulle vara shiit kul! Jag ville ha en en text på axeln där det står litle sister på min och big sister på hennes. Fast vi gör det kanske när jag fyller 16. Om en vecka är det prao! Det ska bli spännande och "jobba" på dagis. Bara inte alla är snoriga och äckliga D:
 
Mellodifestivalen i går då! Synd att Robin vann med YOU. Jag röstade på Anton Ewald men Ulrik Munter var också bra men när han låg först där och såg att Anton låg långt ner så ville jag att Ulrik skulle vinna men nää! :( 
 
 
Min morbror kom till oss i fredags och gav mamma dom här. Hans fru var med och sov en natt.
 
 
 

Sommar!

Hej! Jag har hittat lite saker från Nelly jag vill ha i sommar. Jag längtar jätte mycket! 
 

Vill ha ny!



Finland!

Hej, nu har jag varit i Finland och haft det jätte bra! Här kommer lite bilder. Det börjar med i Åbo sen till Vasa!
 
vera!
oliver och william
saga
saga och pappa
mio
vera vill inte bli fottad!
bus med william
..och jag, mitt hår blir lockigt efter duschen
bastu
mot vasa
 
 
i vasa, william med linus
min kusin emma sätter 4000 bitars puzzel med hennes fästman
linus ville visa upp sig lite i kameran
kalas för linus, hans mamma (min kusin) gör otroliga bakelser
angry birds finns överallt i Finland
lilla liam
jag och emily* åker skriskor
william
min kusin med sonen liam
hemväg i nya viking line Grace
otroliga hyttar
cool design!
på restaurangen fick vi kort som vi använde för att få mat 
Frank´`s restaurang
 
 
största tax freen jag sett på en båt