Stan med mammi!





Hej, kom precis till elin och ska ha en liten skön kväll här med gänget, gör mat och så.

Guud vad mysigt det var i stan idag med allt julpynt. Fick köpt lite julklappar och annat. Men nu ska jag ha mys kväll. Puss!

LÖRDAG

 
Godmorgon! Ligger fortfarande sängen efter en sen kväll igår. Jag har bara varit nere och ätit frukost men sprang upp såfort pappa tog fram en läxa och skulle börja förhöra oss på. "Inte nu pappa, inte nu". 
 
Idag vid 02.00 somnade jag tror jag och jag var helt kall och trött, det var så skönt att lägga sig i en varm säng. Igår hände en hel del. Vi körde lite YOLO hahah via cykeln och det slutade med att vi fick punka haha. Sen gick vi (jag sarah lisa och oscar) till donken och åt lite och väntade in Anton och Fredrik. Kvällen slutade hos Anton. Jag skrattade så mycket åt oscar att jag har för tillfället träningsverk i magen haha. Men det var en rolig kväll igår och tror det blir gänget idag med.
 
Vid halv två tiden drar jag och mamma in till stan för att köpa julklappar och jag behöver ett par jeans så det tänker jag köpa. Måste börja fixa mig snart så hörs sen. Puss!

TORSDAG

 
Hej!
Torsdag idag och jag är väldigt nöjd över hur det gick för mig på ridningen idag, jag tyckte det gick AWESOME! Vi hade WE och för er som inte vet så är det lite västen ridning, med tjur och grejer. Jag har två rester i skolan och två prov framför mig och många andra.
 
I helgen är det öppethus på Drottning Blankas gymnasium som jag skulle vilja gå på men nu är det så här att jag och mamma ska åka och julhandla och det vill jag heldre göra haha. I morgon är det Fredag gubbs! Hoppas något trevligt händer!
 
Ni kanske undrar varför jag inte tar några bilder från nu men det beror på att jag har inga passande bilder nu haha men ska ta några i helgen förhoppningsvis. Hare bra mina vänner ses i morgon!

ONSDAG

 
Hejsan kompisar!
Kom för typ en timme sedan hem från tyresö gymnasie för dom har haft öppethus. Fick typ lite små panik när jag satt och lyssna på en liten redovisning och kände att jag inte är redo för gymnasiet. Det är läskigt och man börjar bli vuxen åh vill inte. Tur att man umgås med några av tyresös töntigaste kompisar haha på ett bra sätt då! Vill inte lämna min klass!!!!!
 
Nu ska jag läsa en Harry Potter bok för det måste jag göra.. Även om jag har sätt alla filmerna haha. Godnatt gubbs, snart jul!

TISDAG

 
HEEJ!
Herregud vad skolan har blivit jobbig! Dom sätter betygen 9 december och jag har en hel del att göra innan dess. Men nu är ju min lärare på det sämsta humöret vilket gör oss på dåligt humör och sen blir allt inte som man förväntat sig..
 
Har folk börjat julpynta en? Vi har, jag har redan en stjärna i fönstret! Hörs imorgon!
 

MÅNDAG

 
Hejsan!
Ligger nu i sängen och vill sova! Det är måndag igen och eländet forsätter, välkommern till nian. Vi har ett prov i No på torsdag och har prov veckan efter det och sen efter det. Men snart är det jul! Vet alla här vart ni ska fira jul och nyår? För oss blir det hos min mormor och morfar och dom bor typ fyra timmar bort. Om jag fick välja skulle jag nog valt att fira i Finland hos fammo och alla mina släcktingar där. Senast var ju för flera år sedan. 
 
Igår var vi på sjuårskalas, min kusins dotter har fyllt år. Senaste gången jag träffa min kusin var i oktober när jag var på bröllopet men hennes dotter daniella var senast i somras efter hon hade haft magsjuka och dagen efter fick jag det.. score! Haha men nu måste jag seriöst sova så jag inte blir så himla trött i morgon. Natti natti! :) :*

Shine Bright

 
 
 

LÖRDAG

 
Heej! 
Idag blev det sushi till lunch från ett nytt sushi ställe som jag inte testat än och det var helt okej. Jäklar vad den här dagen har gått fort men det kanske beror på att jag inte har gjort ett skit haha! Idag ska jag baka sesångens första pepparkakor! ÅÅ vad gott! 
  Ikväll har jag inga planer vad jag vet men hoppas på att få träffa kompisar. Hörs sen :)

Gymnasie-mässan

 
Hej! Idag tillbringade alla nior i hela stockholm en dag på gymnasiemässan. Det var jätte mycket folk och hur varmt som hälst! Det finns verkligen hur många gymnasium här i stockholm och så mycket att välja mellan. SJälv har jag tänkt Värmdö gymnasium vid Gullmarsplan. Det verkar vara en as grym skola som skulle passa mig! Pratade med jätte många från olika gymnasium och fick med mig kassar från 9 olika gymnasium plus andra papper från andra gymnasium som inte hade en kasse.. haha. Idag är det fredag och får se vad jag hittar på. Hörs! :)

TORSDAG

// Här får ni payback för ni tog min mobil, puuusss//
 
Hej! Idag blev det inge ridning för mig för jag kände att jag behövde plugga istället PLUS så hade jag globus (världes segaste gamla gubb häst) på hoppningen så det gjorde inget att jag inte hoppade idag. I morgon ska jag på gymnasiemässan, eller alla nior i stockholmslän. Det kommer bli många! Hoppas på att få träffa en kompis där som jag inte träffat på länge haha. Aja hörs i morgon!

ONSADG

 
Hej! Kom hem från skolan idag och var typ helt skakis haha men nej. Vi har haft fys på idrotten och jag och min kompis satsade verkligen så nu när jag kom hem så drack jag ett glas mjölk, åt en banan och finsk kexchoklad haha det är faktiskt god! I dag måste jag plugga matematik för i morgon har vi prov.. suck. Väntar bara på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig. Sitter nu iallafall och tittar på "One three hill" det bästa ever! Hörs senare! 

MÅNDAG

// Pappa kom hem med det godaste godiset från finland! //
Hej!
Idag när jag kom hem från skolan träffade jag min pappa efter en vecka! Jag har längtat så mycket efter honom. Hade ännu ett nationellt prov idag och det gick väl bra.. tror jag. Skolan börjar verkligen bli jobbig nu men det är inte många veckor kvar innan det blir lov igen haha! Ha en bra kväll! 

BRORSAN RÖR MIN KAMERA

 
 

SÖNDAG


 
 
Hejsan!
Söndags kväll nudå och måste ner och göra en läxa snart så inte min mamma blir galen på mig haha! Tänkte göra ett inlägg om igår också för jag kände att jag måste göra ett bra haha. Idag blev det bara en slapp dag för min del. Det blev ju lite sent igår så har varit väldigt trött. Min syster åkte hem idag och kommer förhoppningsvis hem nästa helg också, jag tycker det alltid blir mysigt när hon är här. 
 
Imorgon har jag tänkt gå upp riktigt tidigt för jag orkar inte stressa på morognen. Jag vill hinna äta en god frukost! I fredags blev min lärare så trött på våran klass för vi är så röriga (hehe) och så märkte hon att vi var för trötta för ett nationellt prov så då sköt hon upp det till nu på måndag OCH jag hatar nationella prov det går bara så dåligt för mig! Så jag är lite nervös inför det.. Aja hoppas ni kommer få en roligare måndag än jag. 
 
Är det bara jag som har fått jul känsla? Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar till julen och förberedelserna innan. Åååh vill ha nu! Måste ju fan börja tänka på julklappar också till tjocka släckten haha!
 
 
 
 
 

 
 

LÖRDAG

Vill ha!
 
HEJ!
Idag är det lördag och den blir väl lika jobbig som i fredags..antar jag. Min syster är hemma och hon brukar alltid vilja att jag ska vara hemma med henne men det brukar inte sluta så haha så jag är ledig idag! Det kändes så himla skönt igår när jag blev klar med allt i skolan, nu har jag inga läxor! Hörs senare. 
 

TORSDAG

Hej! nu blir det bloggning från mobilen.
Har precis blivit klar med allt som ska vara klart i morgon. Det var en hel del ska jag säga och när man klagar till läraren får man "Välkommen till nian!". Aa jävligt tack! Suck... Ridningen gick väl sådär. Fick ju en häst som börjar bli pensionär och som gör lite som den vill vilket gjorde mig väldigt frustrerand. Fick ut några ord som jävla f*tthäst, tröga jävel osv hahaha. Nu är klockan över elva och jag vill sova natti! :*




ONSDAG

 
HEJ!
Idag var skolan.. a ni vet haha! Idag har jag mycket mycket plugg så måste verkligen öka nu. Vi har en hel del som ska vara klart på fredag och i morgon har vi matte diagnos. Min pappa som har varit matte lärare som brukar hjälpa mig att träna är i Finland nu men som tur är min syster hemma och hon pluggar till mattematiker tror jag.. så då kan hon hjälpa mig! Hörs sen!
 

TISDAG

 
 
Hej! 
Seeent inlägg! Måste skärpa mig! Idag gick det helt okej på simningen åkte simhallens vatten-rutchkana (vet inte hur det stavas haha) och det var jätte kul! Sen hela skoldagen framför sig.. 
 
Idag fick jag två saker tillbaks i skolan, alltså arbeten, och det sög! Måste verkligen skärpa mig nu här i skolan men vi har så mycket grejer nu den här veckan, suck! Aja hörs i morgon! Puss!

All I want for Christmas is.. who?

 
Hej!
Har ni börjat tänka på julklappar än? Det är ju snart december och sen blir det jul! Min mamma har ju bestämt sig att börja köpa nu så att det under lättar henne sen när stressen kommer dagarna innan. Smart ju! ;)
 
Skola idag och i morgon blir det simning och samma sen på fredag. Det ska bli både kul, tråkigt och jobbigt. Vi har bara 45 minuter på oss att fixa oss och sen åka till skolan efter, och på dom 45 minuterna ska jag hinna duscha och fixa mig vilket kommer ta minst 45 minuter.. åååh vad jobbigt! Hoppas att jag lyckas haha! Hörs i morgon! PS det kommer bli sena inlägg nu på veckodagarna så ni vet! :) x

♥ Vissa är alltid där No Matter What ♥




LÖRDAG

 
 
Hej! 
Nu är det lördag igen och det har varit en väldigt slappig dag! Igår var jag och några andra var ute igår hela kvällen sen var jag väl hemma ungefär klockan tolv. Sitter just nu och tittar på Harry Potter och äter gott. Senare kanske blir det att träffa kompisar och sen sitta inne hos mig. 
 
Imorgon har jag inga planer. Ha en bra lördag..

Hong Kong

 
 
Hejsan! Idag var mamma och hämta ut ett paket till mig. Som jag har väntat på i flera veckor. Det kom hela vägen från Hong kong så jag förstår att det kom då. Jag behåller allt fast bikinin var lite stor men man växer ju i grejer haha. Älskar dock tröjan!

JOLLI

 
Nemen hej!
Förlåt för inget bloggande men har inte haft tid. Men nu ska jag vara seriös igen. Snart ska jag iväg och möta GUBBSEN. Väntar på att folk vill mötas och lyssnar samtidigt på "When I`m gone" från Pitch Perfect som jag fastnat för. Haha. 
 
Min klocka har entligen kommit! Den är från Jolli och jag har valt färgerna själv! Jätte fin blev den tyckte jag hihi.
Hörs i morgon! Pussokram! :*

TISDAG

 
Morsning!
Idag blev det inge skola för mig. Jag mådde inte tillräckligt bra för det. Så har suttit hemma och har haft tråkigt. Men jag kommer kankse imorgon! 
Om jag nu kommer i morgon så ska jag vara med sarah efter skolan och då ska hon hjälpa mig med min header för jag kan inte ett skit om det. haha. Hörs i morgon. 

Här är två andra!

 

Headers

 
Hej!
Jag sagt minst hundra gånger att jag ska fixa en ny header och nu vill jag verkligen göra det. Här har jag gjort två förslag. Jag tycker nog att den understa bilden är finast. Den understa bilden blev bäst gjord tyckte jag med texten. Men om jag skulle välja översta gör jag såklart om den. Såå hjälp mig vilken är bäst? Eller ska jag ha på mig?

Godnatt!

 
Hej!
Jag har precis städat klart mitt rum nu. Väldigt onödigt att göra det så sent men jag kan bli sån ibland. Jag har dessutom gjort min läxa som äntligen är klar, så jag tänkte nu läsa lite innan jag somnar för det var jag sugen på. Gör min svenska lärare en känst haha. Godnatt! :*

MÅNDAG

 
 
Hej!
Vad händer? Själv sitter jag här och funderar på att jag måste göra klart ett skolarbete... Det suger!
Imorgon är jag ledig antar jag så det är bara att säga till om någon vill göra nått. Snälla snapa eller skriv till mig på kik och håll mig social eller glad hahaha. 
 
Jag har beställt två klädes plagg som jag trodde var från USA men kom från Hong kong haha.. what is the odds?

SÖNDAG

 
OMG! Känslan när både jag och mamma glömmer mobilerna hemma när vi är påväg in till stan.. då vill man ju bara gå och gråta. Tänkte men pappa kan ju komma och lämna dom till oss, nää hur ska vi få tag på honom utan dom? Hade ingen klocka heller. Så idag ficka jag uppleva en dag utan min mobil.. hemskt. 
 
Hej föresten!
Idag vaknade jag väldigt sent, kl 12. Hur ska jag orka gå upp tidigt i morgon?.. Idag iallafall åkte jag och mamma in till stan för att köpa ett par jeans från hollister men vi leta lite överallt, dock finns det ju inte dom modellerna jag vill ha.. suck. Det blev en tröja från Zara på det också och sen en mössa. När man är och shoppar brukar man inte tänka på vad man verkligen behöver och kommer på det i efterhand... såå störande. 
 
I morgon blir det skola igen. Längtar faktiskt efter mina kompisar fast jag har hängt med dom flesta hela lovet haha. I just love ma friends! Elin är ju i London.. inte alls avis nono. Hon kommer inte tillbaks fören på tisdag har jag för mig. Hoppas du har haft det trevligt Elin! Mycket den här veckan! Det är bara att kämpa! PUSS O KRAM!

Kitty

 
Hej!
Jag har helt enkelt börjat skriva om kvällen dagen efter bara för det brukar bli så himla sent.
Igår kväll var jag, Fredde, Sarah, Oscar och William ute. Vi var och hällsade på Freddes nya katter och sen var vi hos mig. Stannade till två ungfär på natten. Det börjar bli väldigt sent för vanliga kvällar men vad gör det? haha

LÖRDAG

 
HEJ igen..
Sitter nu och väntar på att mina släcktingar komma. För att "fira" min och williams födelsedag som var får några veckor sen haha. Sen ska jag ut och träffa Sarah, Emelie, Oscar och Fredde. Ha en bra Lördag!
 

FREDAGss

 
 
HEJ!
Tänkte göra ett snabbt inlägg från igår kväll!
 
Jag, Sarah och Emelie har hade en Halloween kväll igår sen joina Fredde och Oscar. Vi hade väldigt kul! Vi kollade på "the Conjuring" igår den var väldigt obehaglig nå mer säger jag inte haha.. Det blev en sen kväll vi gick hem typ halv två tror jag och vi firade eller typ, faktiskt Emelie efter tolv hon är ju 15 nu haha! Vi hade iallafall kul!
 
 

FREDAG

 
Hej!
Nu är oktober över och jag har varit med om så mycket grejer! Älskar verkligen oktober! 
 
Vaknade precis och är fortfarande trött. Ska kanske vara med Sara nu på dagen men hon åker iväg mellan två och tre, och jag måste hinna äta frukost osv.. Vi får se hur det blir. Ikväll ska jag , Sarah och Emelie ha en liten halloween kväll! Dom flesta firade ju igår men då gick det inte för mig. Aja hoppas det blir kul! Kram!