Inspo

Hej!
Idag har jag varit hos frisören och fixat topparna lite och sen varit och shoppat hehe. Nu har jag precis städat mitt rum och funderar på att möblera om lite. Jag måste skaffa ett sminkbord för jag vet inte vart jag ska ha mitt smink och mina andra skönhetsprodukter. Jag behöver lite mer förvarings ställen som hyllor tex, jag har två hyllor redan men det räcker inte. Jag har äntligen köpt en ny skyddsväst som jag behövde och ett eget allround spö.
 
INSPIRATION NICKYS.SE
 
 
 
 
//Ridväst ± spö från Lykås//
 
 
 
 
 
 

FREDAG

Hej!
Är trött i kroppen efter dagens träning. Var på Gymmet med Nora idag. Ska eventuellt åka och kolla på bio med henne på söndag. Den här skoldagen var som vanligt helt ok men det är ju aldrig kul med skolan.
I morgon ska jag klippa mig så jag hoppas det blir bra! Men annars har jag inga planer. Kram!
.

Ont över allt!

Hejsan! 
Är hemma från ridningen och har ont i hela kroppen för det var ett hårt pass idag. Snacka om att spänna varenda jävla muskel och sitta rak i ryggen, fram med bröstet, bak med axlarna, böjda armbågar, tummarna ska peka uppått framför sadeln och hälarna ner och mycket mer. Och så ska man lyckas sitta kvar när hästen skumpar när man tex travar och måste hålla emot och ibland ska man få hästen eller typ hela tiden att böja nacken och då måste man ha jätte korta tyglar (banden man håller i när man rider) och kramma dom med händerna samtidigt som man driver och hästarna vill ju ha halsen rak så man måste hålla emot och hästarna är jätte starka. Och så ska man sitta i den ställningen hela tiden så ingen förstår inte vad vi ryttare går igenom. Så nu har jag träningsverk i helt slut och jätte trött. Jag fick fina Dingo den här gången med och hoppas att jag förhoppnings vis får hoppa honom näst nästa gång. 
 
Nu vill jag bara sova Godnatt!
.
//mina fina ridstrumpor, man måste ju rida med stil ;)//

Naturliga jag

Hej!
Kom precis hem från skolan och ska aldeles strax äta och byta om till ridkläder och sticka till stallet med bästa Nora! Vi tar bussen som vanligt och hoppas på att få en bra häst idag. Idag slutade vi kl 14, vår tidigaste dag så det var skönt.
 
Bjuder på lite "typiskt sofia" bilder haha.
.
 
 
 

T R Ä N I N G

Hejsan!
Kom hem från träningen för några timmar sen och har inte kunnat göra ett inlägg tills nu. Träningen gick as bra! Kämpade extra hårt och det spänner i armarna så fort jag lyfter på dom. Hoppas jag har träningsvärk i morgon så jag vet att det gav effekt. Eftersom jag gick direkt hem efter idrotten idag i skolan för det var vår sista lektion så bytte jag inte kläder eller skor. Men då glömde jag mina låga converse kvar i omklädnings rummet och jag kom på det innan jag stack till gymmet så pappa fick åka och hämta dom, ibland har man bara dom bästa föräldrarna!
 
Tog lite bilder på min jacka som jag tycker är så fin så ni får lite bättre titt på den och pappa köpte ett par svarta nike short till mig och jag gillade dom ganska mycket faktiskt, jag bad om ett par till ute idrotten för det blir så otroligt varmt. Hörs i morgon Kramiis!
.
 

ONSDAG

Hej!
Idag hade vi löpning i skolan och vi "sprang" eller gick haha tre km ungefär. Och jag gick hem dusha lite snabbt och bytte till min snygga blå tränings tröja haha för jag ska till gymmet snart.
 
Jag sökte lite på höstjackor och hittar en sån här snygg jacka. Jag ville ha en sån här i våras men det blev aldrig av men nu vill jag ha en sån här. Om jag hittar en snyggare tar jag ju såklart den, det här är den snyggaste jag hittat hittills. Hör antagligen av mig efter träning, Kram!
.
 
 
 

Plattar håret vad gör ni?

Hej!
Vad har ni gjort ikväll då? Jag har iallafall plattat mitt hår så jag slipper göra det i morgon.
Idag var det en helt vanlig dag i skolan och jag skulle egentligen följt med en kompis till frisören men det gjorde jag inte. Vi börjare ju nu strax efter åtta på morgonen varje dag förutom måndagar så nu ska jag börja gå upp väldigt tidigt för jag är 100 % seg på morgonen. Och i morgon blir det träning efter skolan på gymmet men annars är jag ledig haha. 
 
När jag plattar mitt hår använder jag babyliss paris plattång och professional haircare heat protection styling spray. Och ni ser säkert vilken sida som är plattat.
.
 

Träning, träning

Hej!
Har kommit hem från träningen idag och är lite skakig i benen. Jag började med snabb spinning i tio min utan att stanna, det känndes i rumpan efter ska jag säga haha. Och sen lite allt möjligt men den här gången kände jag mig så mycket bättre och att jag kämpade extra hårt idag. När jag kom hem fixade jag ihop en lätt sallad och panikstädade mitt rum och nu är jag väldigt trött.
I morgon ska jag till vårdcentralen och ta blodtryck kvart över åtta på morgonen så vet inte när jag kommer till skolan men jag tror det går ganska snabbt. Föresten vad tycker ni om min nya tränings jacka? :) Kram.
 

SÖNDAG

Hej!
Asså ni förstår inte hur mycket grejer vi har städat undan idag och allt från ett rum. Vi har rensat kläder och saker från min systers rum och hon var jätte glad efter och vi har också möblerat om så nu ser det mycket finare ut. Pappa kom hem med en ny cykel åt mig också från biltema och det ser typ ut som min kompis cykel, det blev jag lite besviken på för jag vill ju såklart inte ha en likadan men hoppas det inte stör någon, haha. Jag behövde verkligen en ny cykel för kedjan hoppar hela tiden och jag skadar mig varje gång den gör det för jag är aldrig beredd. Mina växlar har slutat att fungera så jag kan bara växla mellan 1 och 2 men dom känns lika men jag har egentligen 7 växlar. Och så är det trasig på vissa ställen. Den är bara en stor j***a skithög helt enkelt.
 
Bara för att vi ändrade i min systers rum blir man ju sugen att göra om i mitt rum och jag har kommit på hur jag vill ha det men mina föräldrar går nog inte med på det.. Asså jag brukade göra om i mtt rum typ hela tiden när jag var mindre, jag skulle alltid möblera om.. Och jag tror jag ska göra någonting med mitt rum lite senare haha. Kram.
.
//låg lite i solen när vi tog paus//
 
 

SOC

Hej! 
Morsning, idag är jag på bra humör. Vi har varit i Farsta och kollat på gym skor och som jag kan ha på idrotten inne i skolan. Så det fick vi köpt och så köpte vi en sprinjacka, ett träningslinne och en vatten flaska för mina andra är spårlöst försvunnen haha. Skaffade också en väska som jag kan ha så länge innan jag får min "riktiga" väska för min som jag har nu är helt paj och värdelös. 
Min syster har kommit hem idag och ikväll sa vi äta kräftor och räkor. Jag lägger säkert upp nått inlägg ikväll också och kanske några små, Kram!
.
 
 
 
 
 
 

FREDAG

Hej! 
Idag var det skolfoto och jag kan ju säga att jag inte förväntar mig bra bider. Hängde en stund efter skolan hos Sara och tittade på film och nu ligger jag och kollar på Grown ups som jag tycker är jätte kul att kolla på. Imorgon kan ni få en mycket bättre uppdatering, jag har varit ganska trög den här veckan. Kram.
.

TORSDAG

Hej!
Just nu ligger jag i sängen och mår inte helt okej. Jag har nyst flera gånger idag. Det började i stallet så jag trodde jag fick någon allergisk raktion eftersom vi red ut och jag är allergisk mot Gråbo ( nått slags gräs ) men sen har jag fortsatt nysa och det bara rinner från näsan och så är jag jätte trött i ögonen så jag tror jag ska lägga mig redan nu. 
 
Idag spenderade vi skoldagen i Naturhistoriska museet och det var inte kul, haha. Sara har också kommit hem från Frankrik och det är alltid roligt. I morgon är det skolfoto och jag blir aldrig bra på skolfotorna så det längtar jag inte så mycket till. Hörs i morgon!
.
 

Klänningar

Hej!
Mamma kom hem med klänningarna och sko paret som jag beställde. Det var bara en klänning som satt bra och det var den mörkrosa dom andra var för små. Så vi ska byta och mina skor var jätte fina tyckte jag men dom var för stora så dom ska också bytas. VARNING FÖR DÅLIG BILD KVALITET!
.
//förlåt för dåliga bilder men min kamera kan tydligen inte ta i det här ljuset//

Stockholm

Hejsan!
Andra dagen i skolan var vi inne i stan och gick runt i små grupper och hade typ tipsrunda. Det var jätte varmt och skönt men jobbigt när man inte hittade rätt. Det var jätte många andra som var där och gjorde samma sak tror jag från andra skolor. Vi hittade ett ställe där dom spelade in någon slags av gammeldags film så vi fick stå och vänta i kanske fem minuter innan vi fick passera. 
 
Min beställning från Nelly har kommit så jag kommer lägga upp bilder i kväll på klänningarna! Hör senare.
.
//Filmning//
//Moa gör en snygg pose!//

Canon

Hej!
Idag var det första dagen i skolan och det var väl inge mer med, fick lite papper och lärarna pratade i en timme och sen fick vi gå hem. Imorgon ska vi på nån stadsvandring och jag ska ta ett blodprov men det är innan vi åker med klassen så jag hinner. 
 
Jag ska från och med nu börja använda min kamera att ta bilder till min blogg för jag kom på hur man gör utan att ladda över alla bilder när man bara vill kanske ha två bilder över. Men jag kommer såklart också använda min mobil när jag inte har kameran. 
.
//snodde syrrans Nk tidning, hehe//
 

Några saker ni inte visste om mig!

Jag duchar alltid med drapperiet öppet för jag har varit rädd enda sen jag var liten att någon ska stå där när jag öppnar sen haha.
 
Jag hatade klänningar och kjolar och rosa när jag var mindre.
 
Jag är väldig nogran med mina bilder på mig innan jag lägger ut dom, om det är en detalj som är konstig lägger jag inte ut den.
 
Varje gång jag har köpt en stickad tröja har jag ångrat köpet fast inte lämnat tillbaka.
 
Jag hade alltid håret uppsatt i en hästsvans innan jag började 6:an för jag hatade mitt hår när det fick volym och blev tjockt. Jag började använda syrrans plattång.
 
Jag har sett alla American pie filmer.. Dont judge me haha.
 
Jag är jätte rädd för zombie filmer och att det ska bli en zombie apokalyps haha.
 
Jag tror på andar/spöken och har gjort enda sen jag var liten.
 
Jag har alltid lyckats välja fel slags mobil när vi köpt ny. Jag har aldrig varit nöjd.
 
Jag har sett alla avsnitt i "Vänner" minst 20 gånger. Jag är seriös.
 
Min drömresa är att åka runt i USA och bara shoppa haha. 
 
Jag skulle kunna bo i Australien.
 
Ibland tycker jag att det är mycket roligare att vara med killar än tjejer för jag är uppväxt med en kille i familjen och mina släcktingar bestod av mest killar i min ålder och våra grannar.
 
Jag älskade att spela fotboll när jag var mindre och folk brukade fråga om jag gick på det men det har jag aldrig gjort.
 
Jag är helt fixerad med mina naglar, jag måste alltid ha nagellack och fixade och väntar bara på att mamma ska bjuda mig på en manikyr hos en salong haha.
 
Jag är så otroligt rädd för hajar!
.
 
 


Snaaart skola :O

Hej!
Oooo snart skola! Börjar bli närvös fast jag har varit med om första dan i skolan många gånger haha. Idag har jag bara förberett mig inför i morgon, jag har städat hela mitt rum även om det inte har nått med skolan att göra, dushat så jag slipper göra så mycket med håret i morgon. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra i morgon men inte blir det en vanlig skoldag hoppas jag :/
 
Vid ett sånt här tillfälle vill jag ha en Iphone. Jag var inne på den här hemsidan "Hope Design" och hitta jätte fina iphone skal och annat.
.
 
 


 
 
 
 
 

 
 
 
 

SÖNDAG

Hej!
Idag har jag varit väldigt sur och irreterad för ingen anledning.. Vet inte vad det är ,Pms? hahaha nej det tror jag icke! 
 
Jag kan inte fatt att vi börjar skolan igen på tisdag, det är helt sjukt. Sommaren är över och snart är hösten här. Jag  längtar faktiskt lite till hösten, höst modet, bröllop ,födelsedag och så längtar jag lite till julafton, det ska bli mysigt med snö och jul :). 
 
Jag test sminkade mig lite inför bröllopet idag för att se hur jag ska ha det men jag hade fel ögonskuggor. Som ni märker pratar jag mycket om bröllpoet jag ska på men det är bara för det här är det första bröllopet jag har varit på och jag älskar att göra mig fin! :)
.
 
 

Kräftskiva!

Hej! 
Sitter inne och kollar på sommarkrysset och har sett några ansikten man känner haha. Har ätit massor av kräftor ååå guud så gott det är men det blev kallt så ville inte sitta ute längre. I morgon har jag inga speciella planer vad jag vet. Kram! 
.

Beställt!

Yey!
Jag har hittat tre klänningar jag gillar och dom är beställda så jag kan testa här och så beställde vi hem ett par skor och ett par jeans. När jag kollade på klänningarna så tittade jag inte hur dom satt på modellerna. Om modellen är 175 lång som dom flesta är på Nelly så kommer klänningen vara längre på mig o.s.v. 
.
 
 
 

LÖRDAG

Hej!
I dag blir det en vanlig lördag tror jag, slappa, åka och handla.. a typ så. Ikväll kanske det blir kräftskiva i våran länga här i området som det blir varje år men det är ju dåligt väder så vi får se hur det blir med det.
 
Vi fick bröllopsinbjudan hem till det bröllopet som ska vara i oktober igår och jag har fortfarande inte hittat den rätta klänningen. Det ända jag har hittat är ett par skor som jag tänker välja mellan men jag måste fortfarande hitta en klänning så jag kan matcha. Jag har också hittat rätt ögonskugga och nästan rätt läppstift, jag vet inte om jag vill ha läppstift eller läppglans än. När jag kikade på Nelly.com igår hittade jag jätte fina väskor! Jag behöver en mindre väska som är bra att ha när man åker någonstan och vill inte ha sin stora väska med sig. Men jag vet inte vilken färg som är finast..
 
 
 
 
 

FREDAG

Hej!
Har kommit hem från stan precis och det var nog den jobbigaste dagen på stans nånsin! Så mycket folk och rörigt åå herregud.. Skulle ha stannat kvar längre för jag skulle möta några kompisar men orkade verkligen inte, jag hade ont i ryggen och i fötterna så jag hängde med mamma hem. Jag skulle egentligen inte träffat dom så det gör inget. Hittade en tröja från ginatricot som jag köpte och det var det ända jag köpte för första gången hehe.. Men det var så svårt och det mesta som tyckte om var ganska dyrt. Nu är jag trött och kollar på kläder på internet. Haha. Kramis!
.
 

Stallet

Hej!
Har precis kommit hem från en härlig uteritt. Känns så kul att äntligen få börja rida igen och träffa alla. Idag fick jag rida lilla Dingo! Han är så duktig och snäll på alla slags ridbanor. Vi fick ju välja hästar och då valde jag Dingo fast såklart så hade hans skötare nått emot det bara för att hon villa rida honom. Hon kan vara så irreternande ibland för hon blir typ ledsen om hon inte får den hästen.. ASSÅ SERIÖST! Jag vill typ irretera henne bara för hon är jobbig. Haha! I morgon ska jag in till stan och kolla i affärer och sen förbi ung08 snabbt. Hörs i morgon!
.

Asså den här bilden får ju en att älska hästar mer!




Diggar ni strumporna?




ONSDAG

Hej!
Har precis varit och spänt min tandställning. Det känns bra att veta att den gör lite extra nytta nu. Tandläkaren sa ju att varje gång jag sväljer så puttar min tunga fram mina tänder och det är det som är felet. Därför har dom satt små piggar i min tandställning bakom mina framtänder som ska skydda. I morgon ska jag äntligen till ridningen och jag har längtat jätte mycket, tror det bara blir någon lätt uteritt eller så rider vi inne. På fredag åker jag nog in till stan för lite lätt shopping och gå förbi ung08 och kolla lite. Så om någon vill föjla med hör av er!
Jag gick snabbt in på Hm efter tandläkar besöket och kollade lite och hittade en perfekt kofta som skulle passa as bra till bröllopet. Jag har ju en bild i huvudet så som jag vill se ut men det är svårt att förklara för mamma.. haha. Mitt hår är jag ganska säker på men klänningen har jag inte hittat än. Det är jätte svårt att hitta rätt, den får inte vara svart, vit eller för kort. Alla snygga klänningar är ju ganska korta så det är svårt. Jag var och kikade lite på Nelly.com också och hittade en jätte fin mjukisdress. Den verkar helt underbar och är jätte snygg. 
.
 
 
 
 

TISDAG

Hej,                                         
Tisdag elikamed slappdag typ.. Har inte gjort någonting. Fast jag var nästan påväg in till stan och kolla lite i affärer och gå förbi ung08 bara för att checka lite. I morgon ska jag till tandläkaren och spänna min tandställning! Äntligen, den känns så lös just nu så jag känner att lixom varför ha den om den inte gör någon nytta ( jag kan ta ut den ). Och på torsdag bli det ridning! Hörs senare!
.
 
 

Nytt fynd på Nelly.com

 

Springning!

Hej!Kom precis hem från Sara efter ett trängspass. Springning några kilometer och sen ett kort fyspass och sen jätte kort springning. Sen åt vi en god lunch och kollade på Pritty little liars. Nu har jag duschat och satt på mig myskläderna och försöker få igång vårat internet som inte verkar fungera... Kram! 
.
 

Hemma fest... haha noot






SÖNDAG

Hej!
Ska strax träffa elin efter jag har fixar mig, ska bli jätte kul eftersom vi inte har träffats på hela sommaren. Har precis kommit tillbaka från gymmet och är helt skakis, blev mycket ben pass idag. Och har fått i mig lite lunch från subway. Hörs sen! 
.
 

Dålig uppdatering, jag vet.

Hej.
Jag vet att jag har haft dålig uppdatering men det är något fel på min mobil just nu. Jag vill inte ha min samsung längre, den har blivit fett trög och dum så jag väntar bara på att den ska få något konstigt så den förstörs totalt så jag kan få en iphone.
Var inne på kicks idag och skaffade ett torr schampo som är smart att ha med sig i väskan när man tex är och tränar och vill inte se så äcklig ut i håret. Jag köpte medium och brunette som jag rekommenderar för oss som är brunetter för den här sprayen är brunare och mycket lättare att jobba in i hårbotten för dom andra är vita och då kan det synas. Jag skaffade också ett värmeskydd för håret. Jag behövde verkligen ett nytt för mitt är flera år gammalt och jag tror att det slutat fungera haha eller jag vet inte men mitt hår ser lite slitet ut efter varje plattning. Jag köpte iallafall PHC Professional hair care.

 
 
 

TORSDAG

Hej.
Snacka om att den här veckan har varit tråkig. Har bara suttit inne eller varit en kort stund med kompisar och ha badat. Jag kan inte direkt bara åka och shoppa för jag ska spara mina pengar nu till NYC. Fast det finns ju vissa saker jag skulle behöva innan skolan börjar men det får jag nog ta med mamma eller pappa haha.. om ni förstår vad jag menar. Måste ju köpa ett ridspö också för jag börjar ju igen på torsdag nästa vecka, LÄNGTAR! 
 
Idag har jag faktiskt varit lite duktig att orka ut på en cykeltur. Jag var ganska svettig efter, det var många backar... haha. Jag har inte varit på gymmet på länge men ska börja nu igen, känner mig faktiskt ganska taggad över det. Jag har ett litet problem och det är att om jag ska spara ut mitt hår eller om jag ska klippa mig igen? Det kanske skulle vara smart att spara ut mitt hår till jag ska på bröllopet så jag kan välja bland lite mer frisyrer att ha. Kanske ska spara? Eller jag vet inte. Imorgon har jag inte heller några planer, oj vilken chock! hahaha. Så om någon vill hänga eller nått hör av er. Men det ska typ bli dåligt väder så då känns det ju helt väderlöst, men aja. Kram!
 
 
 

ÅÅÅÅÅ!

Hej!
Jag hittade den här kameran som jag vill sååå ha! Den är ju jätte bra när man tex är med sina vänner och vill ha små kort att spara och sätta upp på väggen eller i ramar, jag vet inte. Se någonting kul, ta ett kort, få ut kortet, titta på det, visa det för vänner. Inga kablar, inga usb, inga datorer. Bara tryck på knappen.
.
 
 
 
 
 
 

ONSDAG

Hello my friends!
Idag är det dåligt väder och jag sitter inne med min nya Odd molly kofta och ett par svarta leggins/treggins och mina rosa tofflor haha och har det mysigt. Har redan kollat på två filmer och ätit en god frukost och ska snart göra lunch. I morgon ska jag börja ännu en gång trappa ner med min medecin, då ska jag bara äta två tabletter varannan dag. Hoppas verkligen att jag blir helt frisk nu. Skolan börjar snart och jag känner mig ganska taggad faktiskt, inte för att börja plugga och sånt men träffa alla komipsar. Jag är ganska förberedd om man säger så.
Kram.
.
 

The Heat

Har ni sett trailen? Den här filmen verkar jätte rolig! Jag vill jätte gärna se den för om man har sett "bridesmaids" och tyckte den var bra så måste den här också vara bra, regisören har skapat samma filmer. 
 
 

TISDAG.

Hej!
Idag var jag och två kompisar och badade i Alby. Det var varmt men ganska blåsigt så vi stannade inte så länge. 
Har annars varit hemma men jag tror jag kanske ska åka till min syster i morgon eller om hon kommer hit, jag har inte frågat direkt haha. 
  .
 

MÅNDAG

Hejsan!
Idag blev det lite solning på morgonen men sen blev det molnigt så då gick jag in och orkade inte gå ut sen haha.  Men har annars inte gjort så mycket.. Måste ju slappa nu innan skolan börjar igen. Jag satt på mig mina fina tjol från hm. Jag tycker den är jätte härlig att ha, för man kan både ha den till vardags och till lite finare event. 
 
 
 
 
 

Rid säsongen börjar!

Nästa torsdag börjar jag rida igen och det ser jag såklart fram emot. Det var nog planerat att jag skulle ha gått på något ridläger i sommar men hade fullt upp mesta delen av sommaren och så hade jag inte bokat i tid för platserna på dom olika stallen blir fulla snabbt. Nästa år tror jag inte det blir något heller för vi ska ju antagligen till new york och det koster ju ganska mycket och sen till finland och ridläger är ganska dyrt så aa..
 
 

SÖNDAG

Söndag blev en slappdag. Har bara suttit inne och kollat på film och spelat. I morgon blir det varmt har jag sätt så då blir det säkert bad i Alby, ska försöka få hit syster om hon vill/kan. Och kanske ska ut och springa också.. får se. Ni får nöja er med bilder från igår som jag glömde lägga upp haha. Kram.
.

Yes!


Bada!

Hej! Har precis kommit hem från Alby efter att ha badat med Sarah och Emelie. Det var lite kallt i vattnet men jätte varmt i luften annars. Ikväll blir det grillning med tjejerna och ute kväll. Kram!
   

Beauty time!

Hej! Idag kände jag att jag vill e ha lite "beauty time"! Hade ansikts mask, shaved my legs, bytte nagellack. Så skönt! 
.
 

Hemma!

Hej, ni kan inte förstå hur skönt det är att vara hemma! Jag kom hem igår vid halv åtta ungefär och det första jag gjorde var att städa mitt rum och ränsa min gadderob. Nu är det så städat och fint. 
Idag har jag inge speciellt för mig förutom att jag har solat och om det är någon som vill bada eller nått så hör av er! I helgen ska badas och vara med tjejkompisar! KRAM!
.
 
 

Fashion tape

Hej! När jag var på båten igår hittade fashion tape som man använder för att tex hålla upp en topp utan armar och annat så inget klädes plag glider av eller flyttar på sig. Det är dubbelhäfftande tejp. Min kompis Sara har också sånt och när hon visade mig det tyckte jag att det var väldigt smart men jag tänkte aldrig på att jag kanske skulle köpa det, men när jag såg det så tänkte jag att vi ska ju snart på bröllop och då är det bra!
.